آموزش وطرز تهیه گلدان خوراکی/آشپزی

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”www.golbano.ir/” ]تصور کنید روی میز غذاخوری جلوی هر بشقاب یه دونه از اینا قرار دادین. بنده خدا مهمون تا آخرش فکر می کنه این گلدونه ، بعد در انتهای غذا با کمال تعجب می بینه که شما گلدونو برداشتید و دارید از یه گوشه گلدون نوش جان می فرمایید. [/box]
طرز تهیه دسر گلدانی،دسری زیبا برای میز شام تان
مواد لازم :
شکلات تخته ای
پنیر خامه ای
خامه
کمپوت هلو
نی
گل
کیک شکلاتی
ظرف کترینگ
طرز تهیه :
شکلات رو به روش بن ماری آب کنید .

داخل ظرف مورد نظر بریزید .

 ظرف رو بچرخونید تا داخلش به شکلات آغشته بشه .
 برای این منظور می تونید از قاشق هم کمک بگیرید .
 سپس ظرف رو برگردونید تا اضافی شکلات بریزه و بعد اجازه بدین شکلات کمی سفت بشه .
 نکته : اگه شکلات گرم باشه بهتره ، چون ضخامت شکلات کمتر خواهد شد .
 یه دونه نی برداشته و به اندازه نیم سانت کمتر از ارتفاع ظرف برش می دیم .
 پنیر خامه ای و خامه رو با همزن هم می زنیم .
 کمپوت هلو رو به صورت زیر برش می دیم .
 بعد داخل پنیر خامه ای و خامه ریخته و مخلوط می کنیم .
 نکته : مقدار پنیر خامه ای و خامه و کمپوت به یک اندازه هست مثلا اگه مقدار خامه 100 گرم هست پنیر خامه ای و کمپوت هم هر کدام 100 گرم هستند .
 سپس کیک شکلاتی رو به کمک دست پودر می کنیم ( می تونید از کیکهای آماده استفاده کنید ) .
 یه مقدار از اونو داخل ظرف می ریزیم .
 بعد نی رو داخل ظرف قرار داده و به کمک قاشق از مخلوط پنیر خامه ای و خامه و کمپوت داخل ظرف می ریزیم .
 مجددا پودر کیک می ریزیم .
 و آخر سر گل رو داخل نی قرار می دیم .
 خوشمزگی این دسر به اینه که موقع خوردن تکه های شکلات هم با دسر مخلوط می شه و طعم خاصی بوجود می آره .
 به همین سادگی ، به همین زیبایی .

منبع : گروه سبک زندگی سیمرغ

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post دسری متفاوت وجدید از خرمابرای افطار/شیرینی
Next post دوستداران شکلات و پاستا بخوانند/سلامت