طرزتهیه مرغ شکم پر مازندرانی/آشپزی

طرزتهیه مرغ شکم پر مازندرانی/آشپزی

طباخی انواع مرغ و ماکیان در دیار مازندران بسیار مرسوم است . از جمله غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ این خطه مرغ شکم پر است. و اما طرز تهیه این غذای لذیذ: سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، برگ سیر تازه) 400 گرم پیاز رنده شده متوسط 1 عدد گردو پودر شده 100 گرم رب

طرز تهیه مرغ شکم پر/آشپزی

طرز تهیه مرغ شکم پر/آشپزی

مواد اولیه مرغ کامل با پوست 1 عدد کشمش یک پیمانه گردو یک پیمانه زرشک نیم یک پیمانه هویج 2-3 عدد پیاز 2-3 عدد فلفل دلمه 1-2 عدد گوجه 1-2 عدد نمک و زردچوبه و ادویه مرغ(اگه دارید) به مقدار لازم روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری(در صورت تمایل) تنورک پخت(کیسه مخصوص فر)و نخ و سوزن

تزیین کیک با خمیر دکور/شیرینی

تزیین کیک با خمیر دکور/شیرینی

تزیین کیک با خمیر دکور موادلازم: کره به دمای محیط رسیده 15 گرم آرد 20 گرم پودرقند 15 گرم سفیده تخم مرغ 2 عدد رنگ خوراکی طرز تهیه: تمام مواد را با هم مخلوط کرده و رنگ خوراکی مورد نظر را به آن اضافه کنید و با قاشق فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.اگر

طرز تهیه آرانچینی/آشپزی

طرز تهیه آرانچینی/آشپزی

آرانچینی Arancini طرز تهیه آرانچینی : مواد لازم پیاز ریز خرد شده ……………………………………… 1 عدد سیر له شده ……………………………………………… 2 تا 3 حبه * برنج دانه کوتاه (ریزوتو) …………………………… 1 پیمانه روغن زیتون …………………………………………… 1 قاشق غذاخوری عصاره سبزیجات (و یا عصاره گوشت و یا مرغ) …. 2 پیمانه فلفل دلمه سبز و قرمز ریز

روش تهیه زیتون پرورده/نکات خانه داری

روش تهیه زیتون پرورده/نکات خانه داری

روش تهیه زیتون پرورده   مواد لازم : زیتون سبز : یک کیلو مغز گردو : ۲۵۰ گرم سیر : به هر اندازه که دوست دارید انار ترش : به اندازه کافی آب انار : یک لیوان رب انار : یک قاشق غذاخوری گلپر : یک قاشق چای‌خوری چوچاق ( سبزی‌ محلی ) اگر ندارید

طرزتهیه بادمجون شکم پر /آشپزی

طرزتهیه بادمجون شکم پر /آشپزی

مواد لازم : بادمجان ۶ عدد متوسط پیاز ۲ عدد متوسط فلفل ریز ۲-۳ عدد سیر ۲- ۳ حبه گوجه فرنگی ۲ عدد گوشت گوساله ۲۵۰ گرم جعفری ۵۰ گرم نمک – فلفل قرمز- فلفل سیاه رب ۱ ق غ روغن مایع برای سرخ کردن برای روی بادمجون ها برش های گوجه و فلفل طرز

طرز تهیه بورک شکم پر /آشپزی

طرز تهیه بورک شکم پر /آشپزی

  مواد لازم : یوفکا ۶ عدد مخلوط اب و روغن زیتون نصف به نصف ۱ لیوان پنیر سفید برای روش: گوجه فرنگی – فلفل – زرده تخم مرغ – کنجد طرز تهیه : یکی از یوفکا ها را باز کرده و روش با کمک فرچه از روغن زیتون و اب میمالیم و دومین یوفکا

طرز تهیه دسر به /دسر

طرز تهیه دسر به /دسر

  مواد لازم : به ۳ عدد شکر ۵/۲ لیوان  رنگ مجاز خوراکی قرمز رنگ نوک ق چ نشاسته ۳ ق غ پودر نارگیل فراوون طرز تهیه : ابتدا به را شسته پوستشو گرفته دونه هاشو جدا میکنیم بعد میزایرم نیم ساعت تو محلول اب و  ابلیمو استراحت کنه بعد به ها رو میریزیم تو

طرز تهیه دلمه برگه زردالو/آشپزی

طرز تهیه دلمه برگه زردالو/آشپزی

  دلمه برگه زردالو : این دلمه فکر کنم برای شب یلدا خیلی مناسب باشه . حتما امتحانش کنین برگه زرد الو ۷۵۰ گرم شکر ۳ لیوان اب ۵ لیوان گردو ۲۵۰ گرم کشمش ریز ۱ لیوان طرز تهیه : ۱: زردالوها رو خوب بشورین و با شکر و اب بزارین روی حرارت تا خوب

طرز تهیه رول ژامبون مغزدار /آشپزی

طرز تهیه رول ژامبون مغزدار /آشپزی

موادلازم : ژامبون 150 گرم پنیر پارمزان رنده شده 80 گرم تخم مرغ ابپز شده 2 عدد سیر رنده شده 2 حبه جعفری و شوید ریز خرد شده سس مایونز طرز تهیه : زرده و سفیده تخم مرغ های ابپز را جدا کرده و جدا جدا رنده میکینم . پنیر پیتزا، مایونز ، سفیده های