طرز تهیه دسر به /دسر
مواد لازم : به ۳ عدد شکر ۵/۲ لیوان رنگ مجاز خوراکی قرمز رنگ نوک ق چ نشاسته ۳ ق غ پودر نارگیل فراوون طرز تهیه : ابتدا به را شسته پوستشو گرفته دونه هاشو جدا میکنیم بعد میزایرم نیم ساعت تو محلول اب و ابلیمو استراحت کنه بعد به ها رو میریزیم تو
مواد لازم :
به ۳ عدد
شکر ۵/۲ لیوان
رنگ مجاز خوراکی قرمز رنگ نوک ق چ
نشاسته ۳ ق غ
پودر نارگیل فراوون
طرز تهیه :
ابتدا به را شسته پوستشو گرفته دونه هاشو جدا میکنیم بعد میزایرم نیم ساعت تو محلول اب و
ابلیمو استراحت کنه بعد به ها رو میریزیم تو قابلمه و روش اب میریزیم تا جایی که روی به به با
اب پوشیده بشه و کاملا در حرارت ملایم میپزیم وقتی کاملا نرم شدند ابکش کرده میزاریم سرد
بشه و بعدش میریزیم تو غذاساز و پوره ش میکنیم و بعد دوباره تو قابلمه ریخته و شکر رو
روش میریزیم و ۱۵ دقیقه تو حرارت ملایم میپزیم و بعد تو یک کاسه رنگ و نشاسته را با ۲-
۳ قاشق اب حل میکنیم و این محلول رو به مخلوط به و شکر در حال جوش سریعا ریخته و مرتب
هم میزنیم دقت کنیم که نبره تا زمانی که نشاسته کاملا حل شده و غلیظ بشه .وقتی غلیظ شد ۵
دقیقه صبر میکنیم تا اون حرارت اولیش از بین بره و توی یک سینی پودر نارگیل ریخته و
موادمون رو روی پودر نارگیل میریزیم با کمک قاشق صافش میکنیم و کناره هاشه مرتب میکنیم
و دوباره روش پودر نارگیل میپاشیم .
میزاریم ۴-۵ ساعت توی یک جای سرد سرو بشه و خودشو بگیره بعد با کمک یک چاقوی تیز برش میزنیم . نوک چاقو رو کمی خیس کنین نتیجه ش بهتر میشه .
منبع:1001لذت
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش دسر به ، آموزش ذسر سرد ، آموزش ذسر گرم ، دستور تهیه دسر به ، دسر ، دسر به ، دسر سرد ، روش تهیه دسر به ، طرز تهیه دسر به ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه درست کردن دسر به ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0