طرز تهیه سوپ اسپاگتی/ آشپزی
طرز تهیه سوپ اسپاگتی
طرز تهیه سوپ اسپاگتی
دوباره مقداری از سس آبلیمو روی تمام سطح مرغ بریزید و مرغ را به سیخ جوجه گردان دستگاه فر بکشید و داحخل محل مخصوص قرار دهید.
شعله گریل را روشن کنید و سیخ را در حالت گردان تنظیم کنید.
مواد لازم ماهی سفید یک عدد پیاز یک عدد سبزی خرد شده (جعفری و گشنیز) 250 گرم گردو خرد شده 150 گرم زرشک 100 گرم سیر تازه 150 گرم رب انار دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز را خرد کرده با مقدار کمی روغن سرخ میکنیم. سپس سبزی
شكر، شربت، روغن مايع، تخم مرغ، نمك و آبليمو را داخل ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.
سپس آرد را با مايه خمير مخلوط نماييد و به بقيه مواد بيفزاييد و مخلوط كنيد تا خمير لطيفي به دست آيد(اگر خمير شل بود، به آن آرد و اگر سفت بود، مقداري شير اضافه كنيد
(باید توجه داشته باشیم آب زیاد باعث ترشیدگی گندمها می شود) بعد از دو روز که گندمها ریشه داد، پارچه را از روی آنها برداشته و در ظرف مناسب می ریزیم. سپس پارچه ای مرطوب روی گندمها می کشیم و باز روزی یکی دو بار روی آنها را کمی آب می پاشیم تا زمانی که گندمها ساقه پیدا کنند و کمی بلند شوند
گل بانو:مواد اولیه: آرد برنج 500 گرم آرد نول یک و نیم کیلوگرم روغن جامد یک کیلوگرم تخممرغ دو عدد زرده تخممرغ شش عدد پودر قند 750 گرم وانیل یک قاشق چایخوری شیر نصف پیمانه ماست نصف پیمانه بیکینگپودر یک قاشق چایخوری طرز تهیه:
بعد از 24 ساعت دوباره ورز دهید تا خوب نرم شود. سپس با دست خمیر را به شکل گلولههایی به اندازه فندق درآورید، روی آنها را با خلال پسته تزیین کنید و داخل سینی فر بگذارید
شیرینیها را 10 الی 12 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آنها کمی تیره شود. سپس آنها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند
این پیتزا علاوه بر این که رژیمی بوده برای بیماران قبلی هم بسیار مناسب می باشد.
از دیر باز و طبق سنن قدیم رسم بر این بوده که ناهار یا شام روز اول بهار سبزی پلو با ماهی باشه چرا که سبزی رنگ برنج در کنار نشان برکت آن حکایت از پر باری و سرسبزی و زایش طبیعت در سال جدید خواهد داشت و ماهی نیز نشان از روشنی و جنب و جوش ، پس اولین غذای سال نو را با نشانه های خوب خدا آغازکردن خود شکر گزاری بر نعمتهای بیکران خداوندی است.