طرز تهیه  خورش تره ( کردســـــــتان)/غذای محلی

طرز تهیه خورش تره ( کردســـــــتان)/غذای محلی

تصمیم گرفتم یک غذای جدید درست کنم. کتاب آشپزی کردی  لیلا کرد بچه را برداشتم و چون تره آماده و خرد کرده داشتم  , خورش تره را انتخاب کردم و دست به کار شدم .نتیجه بسیار  عالی بود  .با من همراه شوید       مواد مورد نیاز: 1-لوبیا سفید          

طرز تهیه آش بادمجون/غذای مخصو ص ماه رمضان

طرز تهیه آش بادمجون/غذای مخصو ص ماه رمضان

  مواد لازم نخود                   نصف پیمانه لوبیا                   قرمز نصف پیمانه عدس                 سه چهارم پیمانه بلغور جو              یک پیمانه *من بلغور جو نداشتم گندم ریختم. اما توصیه میکنم شما حتما جو بریزید. چون لعابش خیلی بیشتره. آرد                     یک قاشق غذاخوری سرپر پیاز                    سه عدد متوسط سیر                   یک بوته بادمجان              5

طرز تهیه ابگوشت کلم قمری /غذای مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه ابگوشت کلم قمری /غذای مخصوص ماه رمضان

هنگام سحری انتخاب یک غذای مقوی که کل انرزی روز را تامین کند اهمیت دارد . مردم شهر همدان یکی از  این غذاها را ابگوشت کلم قمری میدانند . مواد لازم : کلم قمری یکعدد نخود یک لیوان عدس نصف لیوان سیب زمینی 2 عدد گوشت ابگوشتی 250 گرم پیاز 1 عدد کشک 1 لیوان

طرز تهيه ي نخودپلو با كشمش پلويي/غذای مخصوص ماه رمضان

طرز تهيه ي نخودپلو با كشمش پلويي/غذای مخصوص ماه رمضان

طرز تهيه ي نخودپلو با كشمش پلويي(غذاي سنتي گلستان مخصوص سحر)     مواد لازم :  برنج آبكش شده  سه پيمانه  نخود و کشمش  از هر کدام يك پيمانه  رب انار ترش  دو قاشق غذاخوري  مرغ يا گوشت  300 گرم  پياز متوسط  دو عدد نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم طرز تهيه : نخود‌ها

طرز تهیه رشته ختائی تبریز/دسر مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه رشته ختائی تبریز/دسر مخصوص ماه رمضان

  مواد لازم رشته ختائی : به میزان لازم گردوی خرد شده: نصف پیمانه دارچین : یک قاشق سوپخوری زنجبیل : یک قاشق چای خوری ( میتونید حذفش کنید) پودر گل محمدی: یک قاشق مربا خوری شکر: یک لیوان آب : نصف لیوان لیوان گلاب: سه قاشق غذاخوری روغن مایع : مقداری طرز تهیه رشته

طرزتهیه مرغ شکم پر مازندرانی/آشپزی

طرزتهیه مرغ شکم پر مازندرانی/آشپزی

طباخی انواع مرغ و ماکیان در دیار مازندران بسیار مرسوم است . از جمله غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ این خطه مرغ شکم پر است. و اما طرز تهیه این غذای لذیذ: سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، برگ سیر تازه) 400 گرم پیاز رنده شده متوسط 1 عدد گردو پودر شده 100 گرم رب

طرز تهیه آش کدو (گیلانی)/  غذای محلی

طرز تهیه آش کدو (گیلانی)/ غذای محلی

طرز تهیه آش کدو (گیلانی) مواد لازم مقدار 1 ‏برنج ١ ‏پیمانه 2 کره ٢ ‏قاشق غذاخوری 3 ‏کدو حلوایی ١ ‏کیلو 4 گردو ٢ ‏پیمانه 5 ‏نمک و فلفل به مقدار کافی ‏ ‏روش پخت ‏کدو را خوب شسته، پوست کنده و تخم های آن را خارج می نمائیم و آن را به همراه

آموزش نان برنجی کرمانشاه/شیرینی

آموزش نان برنجی کرمانشاه/شیرینی

مواد لازم •    ۴ پیمانه آرد برنج •    ۱ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده •    ۱ پیمانه پودر قند •    نصف پیمانه گلاب •    ۱ عدد تخم‌مرغ  درشت •    پودر هل •    ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو •    تخم خرفه و خلال پسته برای تزئین طرز

آموزش درست کردن پشمک مخصوص شب یلدا/شیرینی

آموزش درست کردن پشمک مخصوص شب یلدا/شیرینی

یکی از شیرینی های پر طرفدار یزدی ها پشمک است که طرفداران زیادی در یزد و سایر استان های دیگر دارد. دهقان یکی از شیریی پزهای با تجربه یزد در این باره گفت: سعی کنید پشمک را به صورت تازه مصرف کنید زیرا پس از مدتی گرچه تاریخ مصرف آن نمی گذرد ولی رشته های

آموزش غذای آذری “خشیل” ویژه شب یلدا/غذای محلی

آموزش غذای آذری “خشیل” ویژه شب یلدا/غذای محلی

شب یلدا، در شهرهای آذربایجان و بین مردم ترک، شب طولانی و شادیه که از غروب آفتاب مراسم مختلفی برای این شب اجرا می شه. البته تدارکات مربوط به شکم و خوراکی محور همه برنامه هاست. خشیل یکی از غذاهاییه که کنار غذاهای دیگه تو سفره شب یلدا چیده می شه. این یکی از غذاهای