کد خبر : 7387
تاریخ انتشار : شنبه 27 اردیبهشت 1393 - 21:21

طرز تهیه رشته ختائی تبریز/دسر مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه رشته ختائی تبریز/دسر مخصوص ماه رمضان

  مواد لازم رشته ختائی : به میزان لازم گردوی خرد شده: نصف پیمانه دارچین : یک قاشق سوپخوری زنجبیل : یک قاشق چای خوری ( میتونید حذفش کنید) پودر گل محمدی: یک قاشق مربا خوری شکر: یک لیوان آب : نصف لیوان لیوان گلاب: سه قاشق غذاخوری روغن مایع : مقداری طرز تهیه رشته

طرز تهیه رشته ختائی تبریز/دسر مخصوص ماه رمضان

 

مواد لازم

رشته ختائی : به میزان لازم

گردوی خرد شده: نصف پیمانه

دارچین : یک قاشق سوپخوری

زنجبیل : یک قاشق چای خوری ( میتونید حذفش کنید)

پودر گل محمدی: یک قاشق مربا خوری

شکر: یک لیوان

آب : نصف لیوان لیوان

گلاب: سه قاشق غذاخوری

روغن مایع : مقداری

طرز تهیه

رشته ختائی به ورقه های مشبکی گفته میشه که موقع ماه رمضان تو بازار تاریخی تبریز پخته میشه ، این رشته ه ها شبیه رشته خشکار شمال هستند و درماه رمضان دسر خوشمزه ای ازشون تهیه میشه ، این دسر رو میتونید به صورت بقچه ای ( مثل دلمه برگ مو ) رولتی ، سه گوش ( مثل سمبوسه ) و یک تکه تهیه کنید ، چون این ورقه هارو میتونید به هرشکلی خواستید برش بزنید ، مدلی که تو شکل میبینید مدل رولتی هست.

شیرینی دیگه ای که شبیه این دسره ، باقلوا عربی هست که اون هم نون مخصوص خودش رو داره

شکر . آب رو بجوشونید تا قوام بیاد بعد گلاب رو بهش اضافه کنید وازرو گازبردارید وبزارید خنک بشه ، گردو وادویه جات رو با هم مخلوط کنید ، رشت ها رو به هرشکلی که خواستید برش بزنید و از مواد ادویه ای نوش رو پرکنید بعد یا بپیچید یا رول کنید و یا سمبوسه پرکنید ، تورورعن مایع این رشت ها رو سرخ کنید داخل ظرف بچینید و درحالکه هنوز داغه شربت خنک رو با قاشق روی اونها بریزید.

READ
آموزش آلبالوپلو با مرغ /آشپزی

یه نوع دیگه هم میتونید این رشته ها رو شیرین کنید ، وقتی همشون رو سرخ کردید ، داخل ماهی تابه بچینید ، شکر و آب رو بریزید روش و بزارید بجوشه و درآخر گلاب رو هم بهش اضافه کنید ، دراین روش رشته ختائی ها نرم میشوند.

برای درست کردن مدل یک تکه رشته ختائی ؛ ته ماهی تابه روغن رو داغ کنید و چهار لایه از رشته ها رو به اندازه ته ماهیتابه برش بزنید و بخوابونید ته ظرف بعد مواد ادویه ای رو روش بپاید و مجددا چند لایه رشته بزاری روش و فشار بدید ، درظرف رو بزارید تا کمی رشته ها خمیر شده وبه هم بچسبند ، مثل کوکو هردوطرفش رو سرخ کنید و به یکی از دوروشی که گفتم شیرینش کنید.

توجه داشته باشید چون رشته ها مشبک هستند چند لایه ازاونها رو ، رو هم قرار داده واستفاده میکنند تا مواد داخلش ازسوراخهای رشته بیرون نریزه!

منبع:دادلی دوزلی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *