آموزش شیرینی قرص خورشید یا دیمپل لیمویی!/شیرینی
داخل این شیرینی ها را میتوان با انواع مارمالاد های ساده یا ژلاتینی و رنگی پر کرد .
داخل این شیرینی ها را میتوان با انواع مارمالاد های ساده یا ژلاتینی و رنگی پر کرد .
این خمیر رو نباید خیلی ورز داد چون سفت می شه .
برای اینکه شیرینی زیاد طعم کره نداشته باشه 1/2 پیمانه کره و 1/2 پیمانه روغن قنادی استفاده کردم.
کف قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس کیک شکلاتی را به اندازه قالب برش بزنید و داخل قالب قرار دهید.
با اضافه های خمیر هم میتونیم گل درست کنیم و روی خمیر رو هم زرده و زعفران رو که قاطی کردیم، میمالیم
در داخل ظرفی که برای تهیه و فرم دادن ژله انتخاب کرده اید آب سرد بریزید و خالی کنید تا ظرفتان خیس شود و بعد برای چند دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید و بعد ژله یا دسر مایع را در آن بریزید.
بادکنک های خودتون رو به میزان کمی باد کنید و اون ها رو با احتیاط داخل ژلاتین ذوب شده بغلطونید و خارج کنید. با زدن ضربات بسیار ملایم به بادکنک ها، ژله ی اضافی رو از روشون بگیرید و اجازه بدید بادکنک ها روی چنگال بمونن و کمی خودشون رو بگیرن
زمان نگهداشتن قالب در آب داغ بستگی به میزان دمای آب و قالب شما داره. گاهی اوقات آب اونقدر داغ هست که سر یک ثانیه ژله از قالب جدا میشه پس حواستون باشه. ژله از قالب های تفلون و پلاستیکی و سیکونی زودتر از قالب های پیرکس و شیشه ایی جدا میشه.
در قالب ها ژله میریزیم تا نیمه بیشتر قالب و در یخچال میزاریم تا خودش رو کمی بگیره تا جایی که اگه انگشت رو روی ژله بزاریم ژله حالت چسبناک داشته باشه
زرده های تخم مرغ را با پورد قند بزنید تا کاملا نرم شود. خامه را روی حرارت قرار داده تا بجوشد