کد خبر : 1412
تاریخ انتشار : چهارشنبه 30 مرداد 1392 - 18:04

نحوه درست کردن پای سیب هلندی/شیرینی

نحوه درست کردن پای سیب هلندی/شیرینی

با اضافه های خمیر هم میتونیم گل درست کنیم و روی خمیر رو هم زرده و زعفران رو که قاطی کردیم، میمالیم

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir/” ] *خمیری که درست میکنیم نباید به دست بچسبه، اگر چسبندگی داشت آرد اضافه میکنیم. اگر خمیر پودری بود میتونیم مقداری کره یا شیر یا زرده تخم مرغ اضافه کنیم تا خمیر یکدست بشه.[/box]:

پای سیب هلندی

مواد لازم:

آرد 5 پیمانه

نمک 1 پنس( اندازه ای که بین 2 انگشت جا گیرد)

کره 1 و 3/2 پیمانه

آب 2/1 پیمانه

سیب بزرگ 6 عدد

آب لیمو 2 قاشق سوپخوری

کشمش و بادام خرد شده 100 گرم از هر کدام

شکر 1 پیمانه

زرده تخم مرغ 1 عدد

زعفران آب شده 1 قاشق چایخوری

پودر قند 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

آرد و نمک و کره که به دمای محیط رسیده اند رو با سر انگشت به خورد هم میدیم.
خمیر رو به مدت حداقل 30 دقیقه استراحت میدیم تا کیفیتش بهتر بشه.
بعد از این مدت کف صفحه کار رو آرد میپاشیم و خمیر رو به قطر 2 تا 3 میلی متر باز میکنیم. و اونو توی قالب میندازیم و دور تا دور قالب میچسبانیم. کف خمیر رو هم با چنگال چند تا سوراخ میکنیم.

برای مواد میان خمیر، سیب ها رو چهار قسمت میکنیم و تخم اونا رو درمیاریم و روشون آبلیمو میزنیم و در قسمت بیرونی 3 تا 4 بار چاقو میکشیم و توی خمیر میذاریم و روش رو بادام و کشمش و شکر میریزیم.

READ
طرز تهیه شیرینی نوقا/شیرینی

بقیه خمیر رو با وردنه باز میکنیم و روی خمیر میکشیم و دور تا دور قالب رو میچسبانیم و چند تا سوراخ با چنگال میزنیم.
با اضافه های خمیر هم میتونیم گل درست کنیم و روی خمیر رو هم زرده و زعفران رو که قاطی کردیم، میمالیم.
طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد بسته به سایز قالب و ضخامت تارت از 30 دقیقه تا 60 دقیقه متفاوته.

****نکات

*خمیری که درست میکنیم نباید به دست بچسبه، اگر چسبندگی داشت آرد اضافه میکنیم. اگر خمیر پودری بود میتونیم مقداری کره یا شیر یا زرده تخم مرغ اضافه کنیم تا خمیر یکدست بشه.

*به جای سیب خام و شکر مواد میانی دستور، من پیشنهادم اینه که یا از کمپوت سیب استفاده کنید یا سیب رو با آب و شکر بذارید بپزه، در حدی که درسته پخته بشه ولی له نشه و آب هم نداشته باشه.

*میتونیم از دارچین هم استفاده کنیم، چون طعم دارچین با سیب خوب میشه.
*زرده و زعفران رو کلا برای زرین شده روی خمیرها استفاده میکنیم.
منبع:آشپز باشی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *