آشپزی/طرز تهیه رولت برای سفره رنگی ایرانی

آشپزی/طرز تهیه رولت برای سفره رنگی ایرانی

مواد لازم : تخم مرغ ۵ عدد آرد ۱۰۰ گرم … شکر ۱۲۵ گرم آرد ذرت ۲۵ گرم بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایی خوری وانیل ۱/۸ قاشق چایی خوری خامه فرم گرفته به میزان لازم ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید زرده را همراه با وانیل و شکر با هم زن برق

آشپزی/طرز تهیه کیک بستنی خوشرنگ و خوشمزه

آشپزی/طرز تهیه کیک بستنی خوشرنگ و خوشمزه

وسایل و مواد لازم: یک کاسه فلزی بزرگ و نایلون یا سلفون کمی بزرگتر از داخل کاسه بیسگوییت شکلاتی ١٦ عدد، ١.٥ لیتربستنی وانیلی نرم شده ، پودینگ کاستارد وانیل…ی فوری، مینی مارشملو ١ پیمانه ، نارگیل خشک شده ١/٤ پیمانه، آجیل خرد شده ١/٤ پیمانه، تمشک یخزده کمی له شده ١ پیمانه ، (شکلات

طرز تهیه حلوای جدید برای خانم های باسلیقه

طرز تهیه حلوای جدید برای خانم های باسلیقه

این هم حلوای ارد گندم ارد سفيد گندم 2 پ ارد برنج 1/4 پ. روغن مايع ( ترجيحاً روغن افتاب گردان ) 1پ كره 100گرم ( ترجيحاًً بدون نمك ) ماست 2 ق غ زعفران دم كردهء غليظ 1/4 پ … شكر 2 پ اب 1 پ گلاب 1/2پ ، هل 10 عدد درسته اول

طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مواد لازم آرد نخودچی نرم              750 گرم آرد سفید                      250 گرم پودر قند                         500 گرم روغن جامد                    500 گرم هل                               1 قاشق مرباخوری ( برای تهیه این شیرینی می توانید برای بار اول ، یک سوم این مواد را به کار برید و زمانی که ظرایف پخت آن را متوجه شدید شیرینی را با مقدار

طرز تهیه کلوچه دارچینی

طرز تهیه کلوچه دارچینی

موادلازم: کرم تارتار : ۲ قاشق مرباخوری آرد : دو و سه چهارم پیمانه جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری شکر : یک و نیم پیمانه کره نرم : ۲۲۶ گرم تخم مرغ : ۲عدد دارچین : ۲ قاشق مرباخوری شکر : نصف پیمانه طرز تهیه: آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط

طرز تهیه ساندی شکلاتی

طرز تهیه ساندی شکلاتی

طرز تهیه ساندی شکلاتی مواد لازم: بستنی شکلاتی ………………. دو و یک دوم پیمانه کمپوت گیلاس بدون هسته ………………. ۴۰۰ گرم آرد ذرت ………………. دو سوم پیمانه شکر ………………. ۱ قاشق سوپخوری کیک شکلاتی ………………. ۱۱۵ گرم گیلاس تازه ………………. ۸ عدد طــــــرز تهیه : کمپوت را آبکش کرده ، آرد ذرت را در ۲

کیک بستنی طالبی

کیک بستنی طالبی

کیک بستنی طالبی مواد لازم : کیک اسفنجی ۴ تخم‌مرغی: یک عدد طالبی متوسط: یک عدد خامه فرم گرفته: ۲۵۰ گرم بستنی طالبی: ۴۰۰ گرم شکر: به میزان لازم برای طالبی پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری آب سرد: یک لیوان طالبی و خامه برای تزئین: به میزان لازم روش تهیه : ۱٫ ابتدا کیک اسفنجی ۴

بستنی خربزه

بستنی خربزه

بستنی خربزه ▪ مواد لازم خربزه به مقدار لازم ۲ قاشق چایخوری آبلیمو ۲ قاشق عسل یک لیوان شربت انگبین در مخلوط کن خربزه را با یک قاشق چایخوری آب لیمو و یک قاشق عسل مخلوط کنید بعد ظرف مخصوص بستنی را از این مخلوط پر کنید و برای یک ساعت داخل فریزر بگذارید. بقیه

کیک تر شکلاتی

کیک تر شکلاتی

کیک تر شکلاتی موادلازم: کره= ۱۰۰گرم آرد=۲۰۰گرم تخمرغ=۴عدد پودر کاکائو =۴قاشق غذا خوری شکر= ۱۰۰گرم آب ولرم =۲قاشقسوپخوری بیکین پودر= ۵/۱قاشق غذا خوری مودلازم برایشکلات روی کیک: شکلات تخته ای= ۱۰۰گرم تخمرغ =۱عدد کره=۱۰۰گرم ماد لازم برای شهد روکیک: شکر۱۵۰گرم آب۵۰گرم زرده و سفیدجدا کرده سفیده را زده تا حجیم شده وسفت شود بع شکر

حلوای سه آردمجلسی

حلوای سه آردمجلسی

آخرین مطالب شکلات سوئیسی کرم کارامل دسر بیسکویتی کیک شیر و تریین آن با خمیر دکور شال وکلاه سرهم زنانه با طرح پیچ گرد پودینگ شکلاتی مورب حلوای سه آردمجلسی شیرینی نخودچی وشیرینی مربایی قطاب هفت سین امسال من پیوندها آشپزي ساناز مينايي کد موزیک اطلاعات روز موبایل ارباب حلقه ها آموزش كامل روبان دوزي