خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی /آشپزی

طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی /آشپزی

 

برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی, پخت برنج سرخ شده غذای تایلندی
آماده سازی : ۳۰ دقیقه 
پخت : ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای ۶ نفر :

 برنج ۳۰۰ گرم
 شیر نارگیل  ۵۰۰ میلی لیتر
 آب ۱۸۰ میلی لیتر
 نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری
 سس باربیکیو ۲ قاشق غذا خوری
 سس سویا ۲ قاشق غذا خوری
 شکر ۱ قاشق چای خوری
 روغن مایع  ۱ قاشق غذا خوری
 سیر له شده ۳ حبه
* فلفل قرمز ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
ریحان ۵۰ گرم

* فلفل قرمز     ۳ عدد     دانه ها را در آورده و برش طولی ۵ سانتی متر دهید

 

طرز تهیه :
نکته : سعی کنید طعم های جدید را امتحان کنید چون این غذا با شیر نارگیل پخته می شود دلیل نمیشود که بدمزه باشد،این غذا بسیار خوشمزه و با مزاج ایرانی سازگار است.
برنج خود را با آب بشوئید و همراه با شیر نارگیل ، ۱۸۰ میلی لیتر آب و نمک در قابلمه ای روی شعله ملایم بگذارید به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه تا به حالت کته در آید.
اکنون سس باربکیو ، سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ماهی تابه یا واک ( نوعی ماهی تابه ) روغن مایع بریزید و سیر و فلفل قرمز ها را اضافه کنید و تفت دهید.
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و بگذارید گوشت ها قهوه ای و خرد شوند ۵-۴ دقیقه این کار را ادامه دهید.
بعد از ۵ دقیقه مخلوط شکر را به تابه اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.
غذای شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگیل را در بشقابها بکشید و گوشت را روی آن بریزید و با کمی ریحان و فلفل قرمز تزئین کنید.

منبع:بیتوته

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

آموزش بافت موتیف خرس تدی

جز خانم های هنرمندی هستید که به کار قلاب بافی علاقه خاص دارید و دنبال …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


8 + 3 =

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس