کد خبر : 5473
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 اسفند 1392 - 14:34

طرز تهیه شیرینی فندقی شکلاتی/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی فندقی شکلاتی/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی فندقی شکلاتی شیرینی مخصوص عید

 

 

کوکیز فندقی

 

شیرینی کوکیز فندقی شکلاتی

 

کره 250 گرم  .  پودر قند 80 گرم  .  ارد گندم 300 گرم  .  ارد برنج 2 قاشق سوپخوری

پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری  .  پودر فندق 80 گرم  .  شکلات تخته ای 100 گرم

 

شیرینی خشک

 

طرز تهیه : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ، کره نرم شده و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا نرم و کرمی شود.

 

ارد برنج ، ارد گندم ، دارچین و فندق های پودر شده را باهم در کاسه ای مخلوط کنید سپس این مواد را قاشق قاشق به مخلوط کره و پودر قند اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست داشته باشید.

 

خمیر را درون سینی باز کنید تا به ضخامت 5 میلیمتر ( نیم سانتیمتر ) برسد ، سینی را درون یخچال به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کره بسته شده و خمیر سفت شود.

 

شیرینی خشک

 

در این مدت که خمیر درون یخچال استراحت میکند ، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمیر را پس از طی زمان لازم از یخچال خارج کنید و با قالب های دلخواه قالب بزنید.

 

شیرینی های قالب زده شده را در سینی بچینید و درون فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و زیرشان کمی طلایی شود ، پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید تا خنک شوند.

READ
طرز تهیه تاس کباب سیرابی/ آشپزی

 

شکلات تخته ای را درون کاسه ای روی بخار اب قرار دهید تا اب شود سپس روی شیرینی ها مقداری بزیزید و رویش نیز کمی مغز فندق خرد شده بپاشید.

 

نکته : این شیرینی را میتوانید برای چند روز نگهداری کنید ، اگر میخواهید مدت زمان طولانی تری شیرینی را نگهداری نمائید ان را بصورت خشک در ظرف در بسته ای نگهداری کنید و در زمان سرو شکلات را رویش بریزید.

منبع:ایران کوک

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *