آموزش درست کردن نهفته خرما/دسر مخصوص ماه رمضان
یک ایده خوشمزه و زیبا برای مهمانیهای رمضان ادامه مطلب : مواد لازم: خرماي هسته گرفته:150عدد گردو:به تعداد خرماها(البته یک چهارم گردو) آرد:3 پیمانه پودر قند: نصف پیمانه زرده تخم مرغ:1 عدد کره:سه چهارم پیمانه شیر:نصف پیمانه سفیده تخم مرغ :یک عدد وانیل:یک چهارم ق چ دارچین و پودر شکر و کنجد:به
یک ایده خوشمزه و زیبا برای مهمانیهای رمضان
ادامه مطلب :
مواد لازم:
خرماي هسته گرفته:150عدد
گردو:به تعداد خرماها(البته یک چهارم گردو)
آرد:3 پیمانه
پودر قند: نصف پیمانه
زرده تخم مرغ:1 عدد
کره:سه چهارم پیمانه
شیر:نصف پیمانه
سفیده تخم مرغ :یک عدد
وانیل:یک چهارم ق چ
دارچین و پودر شکر و کنجد:به میزان لازم
دستور تهیه:
ابتدا کره و پودر قند را با همزن بزنید بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
و بعد به تدریج شیر و آرد را هم اضافه نمایید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.حالا هسته های خرما را در آورده و یک چهارم مغز گردو را در آن قرار دهید.خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید و به صورت نوارهایی به اندازه طول خرما برش دهید .
نوار را یک دور به دور خرما بپیچید.
و بعد سفیده را با چنگال کمی بزنید و خرماهای رول شده را ابتدا در سفیده و بعد در کنجد یا در مخلوط دارچین و پودر شکر بغلطانید.
و درسینی فر چرب شده قرار دهید و در فر با حرارت 160 درجه ودرطبقه وسط فر به مدت 15-20 دقیقه بپزید.سپس بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر بچینید.برای ماندگاری بیشتر در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.
من نصف این دستورو درست کردم ولی همون یک زرده تخم مرغ رو استفاده کردم
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش نهفته خرما-ويژه ماه مبارك رمضان ، دستور تهیه نهفته خرما-ويژه ماه مبارك رمضان ، روش تهیه نهفته خرما-ويژه ماه مبارك رمضان ، طرز تهیه نهفته خرما-ويژه ماه مبارك رمضان ، گل بانو ، گلبانو ، نهفته خرما-ويژه ماه مبارك رمضان ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0