این شیرینی برای بچه ها که میخواهند در شیرینی پزی به مادرشان کمک کنند. 

آرد ¾ ۲ پیمونه
آرد یا نشاستهٔ ذورت ½ پیمونه
نمک ¼ قاشق چایخوری
کره تقریبا نرم ۲۸۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد

شما میتوانید از این خمیر برای انواع شکلهای مختلف استفاده کنید *

khargoosh بسکویت برای سال خرگوش سال 90 سال خرگوش

وانیل یا اسانس لیمو ¼ قاشق چایخوری

با میکسر، کره، شکر، وانیل یا اسانس را ۲ دقیقه هم میزانید تا وقتی‌ که دیگه شکر را داخل آن نبینید‌. تخم مرغ را اضافه کنید. ۳۰ ثانیه دیگر هم بزنید تا یک دست شود.
آرد و نشاستهٔ و نمک را روی درجهٔ کم میکسر ۱ دقیقه هم بزنید.

خمیر را داخل کیسه فریزر بریزید —– ۳ قسمت کنید که راحت تر باشید‌—–یعنی‌ ۳ قسمت خمیر را داخل ۳ تا کیسهٔ جدا بریزید. با دست قشنگ فشار بدهید مثل اینکه می‌خواهید یک دایره با خمیر درست کنید‌. فر‌ رو روشن کنید. ۱۷۰ درجهٔ سانتیگراد.

خمیر را داخل فریزر بگذارید تا سرد شود. تقریبا نیم ساعت. یکی‌ از بسته ها را در بیاورید. روی میز آرد بریزید. با دست خمیر را روی میز صاف کنید. روی خمیر هم کمی آرد بپاشید تا به وردنه نچسبد. با وردنه نازکش کنید به کلفتی‌ بیسکویت دیجستیو. قالب بزنید. توی سینی بچینید. مواظب باشید وقتی خمیر را برمیدارید نشکند. توی سینی هم کاغذ روغنی پهن کرده خمیرها را روی آن بچینید.
مدت پخت ۱۰ تا ۱۲ باید دورش کمی طلایی شود.

READ
آموزش شیرینی حلزونی مخصوص عید

بعد از سرد شدن بیسکوئیت ها را تزئین کنید.

khargoosh1 بسکویت برای سال خرگوش سال 90 سال خرگوش

khargoosh2 بسکویت برای سال خرگوش سال 90 سال خرگوش

khargoosh3 بسکویت برای سال خرگوش سال 90 سال خرگوش

khargoosh4 بسکویت برای سال خرگوش سال 90 سال خرگوش

khargoosh5 بسکویت برای سال خرگوش سال 90 سال خرگوش

khargoosh6 بسکویت برای سال خرگوش سال 90 سال خرگوش

khargoosh7 بسکویت برای سال خرگوش سال 90 سال خرگوش

khargoosh8 بسکویت برای سال خرگوش سال 90 سال خرگوش

منبع :بلاگفا