کد خبر : 4273
تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 دی 1392 - 23:38
آموزش پخت سوپ شیر/آشپزی
سپس هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی و سبزی را به آنها اضافه کنید. در این مرحله از پخت درب ظرف را نیمه باز قرار داده و بعد از اینکه سبزیجات کمی پخته شد،
مواد لازم | مقدار | |
1 | سیب زمینی | ١ عدد بزرگ |
2 | هویج | ٢ عدد |
3 | جو | ٢ پیمانه |
4 | پیاز | ١ عدد |
5 | کره یا روغن | ٢ قاشق غذاخوری |
6 | نخودفرنگی | نصف پیمانه |
7 | کنسرو ذرت | ١ عدد |
8 | شیر | ٢ استکان |
9 | سبزی سوپ | ١ پیمانه |
10 | آب | ٢ استکان |
11 | فلفل و نمک | به مقدار لازم |
روش پخت
- ابتدا پیازها را خلالی کرده و در روغن سرخ کنید و جو را که از شب قبل خیس شده را به آن افزوده و با حرارت ملایم به مدت ١ ساعت به همراه ٢ پیمانه آب روی شعله قرار دهید
- سپس هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی و سبزی را به آنها اضافه کنید. در این مرحله از پخت درب ظرف را نیمه باز قرار داده و بعد از اینکه سبزیجات کمی پخته شد، ذرت را داخل سوپ بریزید و شیر را نیز اضافه نمائید.
- بعد از گذشت ١٠ دقیقه غذای شما آماده می باشد.
منیع :پنجاه. چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع سوپ ، آموزش پخت سوپ باشیر ، آموزش پخت سوپ در فصل سرما ، آموزش پخت سوپ مخصوص سرما خوردگی ، آموزش سوپ برای بیماران ، اشپزی ، ایرانی ، دستور پخت سوپ باشیر ، روش پخت انواع سوپ ، روش پخت سوپ شیر ، سایت پنجاه چهل ، سوپ ، طرز پخت سوپ شیر ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد لازم برای پخت سوپ شیر ، نحوه پخت سوپ شیر ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0