خانه / هنرهای خانه / آشپزی / ایرانی / شیرینی ها / طرز تهیه شیرینی فلورانتین /شیرینی

طرز تهیه شیرینی فلورانتین /شیرینی

شیرینی فلورانتین یه شیرینی خشک با ماندگاری بالاست و بسیار راحت و خوشمزه ست … برای روی این شیرینی ها نیاز به مغز داریم که طرز تهیه شیرینی فلورانتین
 شما اختیار دارین از هر نوع مغزی که دوست دارین استفاده کنید.مواد لازم:

آرد                          500گرم

کره                         200گرم

تخم مرغ                      1عدد

پودر قند                      125گرم

وانیل                         4/1قاشق چایخوری

پودر هل                      4/1قاشق چایخوری

بکینگ پودر                1و2/1قاشق چایخوری

مواد رویه شیرینی:

تخم مرغ                      1عدد

مغزهای دلخواه               به اندازه لازم

طرز تهیه:

1.کره،پودر قند رو با همزن خوب میزنیم.(اگه خوب هم نخوره شیرینی سفت میشه و هنگام پخت در فر تغییر شکل میده)*

 

طرز تهیه شیرینی فلورانتین /
طرز تهیه شیرینی فلورانتین /

2.تخم مرغ ،وانیل و پودر هل رو اضافه میکنیم و مجددا به مدت 3تا5دقیقه با همزن میزنیم تا پوک بشه.

 

طرز تهیه شیرینی فلورانتین /
طرز تهیه شیرینی فلورانتین /

 

طرز تهیه شیرینی فلورانتین /
طرز تهیه شیرینی فلورانتین /

 

طرز تهیه شیرینی فلورانتین /
طرز تهیه شیرینی فلورانتین /

۳.آرد رو با بکینگ پودر با هم مخلوط و کم کم اضافه میکنیم.

طرز تهیه شیرینی فلورانتین /
طرز تهیه شیرینی فلورانتین /

4.و بعد شروع میکنیم به ورز دادن خمیر.(خوب باید ورز بخوره)*خمیر بعد از ورز دادن بسیار لطیف میشه و اصلا به دست نمیچسبه.

طرز تهیه شیرینی فلورانتین /
طرز تهیه شیرینی فلورانتین /

 

5.حالا خمیر رو بین دو لایه نایلون باز میکنیم به قطر حدودا نیم سانت(نباید خیلی نازک باز کنیم)*

 

طرز تهیه شیرینی فلورانتین /
طرز تهیه شیرینی فلورانتین /

 

6.بعد قالب میزنیم ودر سینی فر میچینیم(اگه سینی فر تفلون نبود از کاغذ روغنی استفاده کنید)*

 

طرز تهیه شیرینی فلورانتین /
طرز تهیه شیرینی فلورانتین /

 

7. با کاردک یا پشت کارد خطوطی روی شیرینی ایجاد میکنیم.

طرز تهیه شیرینی فلورانتین /
طرز تهیه شیرینی فلورانتین /

۸. تخم مرغ رو با چنگال کمی میزنیم تا از حالت لختگی دربیا د(در صورت دلخواه میتونین کمی زعفرون دمکرده هم اضافه کنید)*

 

طرز تهیه شیرینی فلورانتین /
طرز تهیه شیرینی فلورانتین /

9.بعد روی شیرینی ها با قلم مو میمالیم (نباید رومالش زیاد بشه چون سرریز میشه و کف شیرینی به سینی میچسبه به مقدار کم کافیه)*

طرز تهیه شیرینی فلورانتین
طرز تهیه شیرینی فلورانتین

۱۰.در نهایت روی شیرینی ها مغز دلخواه رو که خرد شده میریزیم و با انگشت یه کوچولو روش فشار میدیم تا خوب بچسبه.بعد در طبقه وسط فر با حرارت 180درجه سانتی گراد به مدت 15تا20دقیقه قرار میدیم.

طرز تهیه شیرینی فلورانتین
طرز تهیه شیرینی فلورانتین

11.بعد از پخت اگه دوست داشتیم روی شیرینی ها خوب طلایی بشه میتونیم گریل رو روشن کنیم تا رویه شیرینی خوشرنگ بشه.

طرز تهیه شیرینی فلورانتین
طرز تهیه شیرینی فلورانتین

 

نکته:

1.حتما از پودر قند استفاده بشه.*

2.پودر قند و آرد رو الک کنید.*

3.یکربع قبل فر رو روشن کنید تا گرم بشه.*

 

طرز تهیه شیرینی فلورانتین
طرز تهیه شیرینی فلورانتین

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

آموزش دوخت کیف گذرنامه و مدارک چرم

دوخت کیف چرم ، آموزش دوخت کیف گذرنامه و مدارک چرم  : یکی از کارهای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس