خانه / هنرهای خانه / آشپزی / تارت انجیر، یک عصرانه شهریور ماهی

تارت انجیر، یک عصرانه شهریور ماهی

,تارت, انواع تارت, تارت انجیر,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

 

تارت انجیر یکی از دسرهای خوش طعمی است که می توانید آن را در شهریور ماه درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید. انجیر از میوه هایی است که خواص بسیار زیادی دارد.

تارت انجیر، دسر شهریور ماهی

مواد لازم برای خمیر تارت انجیر :

بنا به گزارش آکاایران : آرد : 170 گرم
نمک : به اندازه نوک قاشق چای خوری
کره خرد شده به شکل مکعب ریز : 100 گرم
پودرقند : 50 گرم
زرده تخم مرغ : یک عدد
خامه غلیظ : 50 میلی لیتر

 

مواد برای داخل تارت انجیر :

پنیر ماسکارپنه : 500 گرم
عسل : 6 قاشق غذاخوری
انجیر نصف شده : 6 عدد بزرگ یا 8 عدد کوچک

 

طرز تهیه تارت انجیر :

برای تهیه خمیر تارت، آرد، نمک و کره را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید، سپس پودرقند را به آن اضافه کنید.
زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط و به مخلوط آرد اضافه کنید تا به شکل خمیر در بیاید.
خمیر به دست آمده را روی سطحی حاوی کمی آرد پهن کنید و با وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید و در قالب قرار دهید و اضافه های آن را جدا کنید.
خمیر تارت را با نایلون بپوشانید و به مدت 30دقیقه در فریزر قرار دهید.
فر را روی 180درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
خمیر تارت را با لوبیا یا کاغذ روغنی و روی آن را با برنج پر کنید و به مدت 10دقیقه در فر قرار دهید.
کاغذ و لوبیا را بردارید و 3دقیقه بیشتر پخت را ادامه ندهید.
سپس خمیر را از فر در بیاورید.
پنیر ماسکارپنه را با عسل مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید تا نرم شود.
پس از خنک شدن روی خمیر بریزید.
انجیرها را روی آن قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کناره های آن طلایی رنگ شود

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

طرح دار کردن کت های جین ساده

کت های جین ,از روزی که جین ها مد شدند، در هر خانه ای یکی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس