طرز تهیه شیرینی هَسو
دستور تهیه شیرینی دامغانی هسو مواد لازم 3 ق س برنج نیم د انه 4 ق س آرد 1 لیتر شیر 1 پیمانه شکر 1 ق چ هل آسیاب شد ه 2 ق س زعفران د م کرد ه 2 /1 پیمانه گلاب طرز تهیه: 1. ابتدا برنج را همراه با مقدار کافی آب داخل یک
دستور تهیه شیرینی دامغانی هسو
مواد لازم
3 ق س برنج نیم د انه
4 ق س آرد
1 لیتر شیر
1 پیمانه شکر
1 ق چ هل آسیاب شد ه
2 ق س زعفران د م کرد ه
2 /1 پیمانه گلاب
طرز تهیه:
1. ابتدا برنج را همراه با مقدار کافی آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا برنج خوب پخته و له شود.
2. آرد ، شیر و شکر را در یک کاسه مناسب خوب با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه برنج کاملا پخت، مخلوط را به برنج له شده اضافه کرده، هم بزنید. دقت کنید که زیر حرارت کم باشد.
3. مخلوط را مرتب هم بزنید تا زود ته نگیرد. وقتی مواد شکل فرنی به خود گرفت، هل و گلاب را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
4. بعد ازآنکه مواد خوب غلیظ شد، آن را به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی از آنها زعفران دم کرده را اضافه کرده، هم بزنید و دیگری باید سفید بماند. دسر را در ظرف هایی که آماده کرده اید بریزید و سرو کنید.
فوت وفن
مقدار شکر را می توانید بسته به ذائقه تان کم یا زیاد کنید
برچسب ها :آشپزی ، آموزش شیرینی محلی ، آموزش شیرینی هَسو ، دستور تهیه شیرینی هَسو ، روش تهیه شیرینی هَسو ، شیرینی ، طرز تهیه شیرینی هَسو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0