کد خبر : 8622
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 مرداد 1393 - 10:27

آشپزي براي افراد خاص /شیرینی

آشپزي براي افراد خاص /شیرینی

مواد لازم برای 12 نفر : سفیده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد پودر نارگیل 2 پیمانه آرد 2 قاشق غذاخوری شکر یک پیمانه پودر وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری نمک یک‌هشتم قاشق چایخوری رنگ غذایی 4 رنگ به دلخواه تخم‌مرغ‌های شکلاتی کوچک و رنگارنگ 12 عدد طرز تهیه: فر را با دماي 160 درجه‌ي سانتی‌گراد (325 درجه‌ی فارنهایت)

مواد لازم برای 12 نفر :لانه‌ی-پرنده-نارگیلی
سفیده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد
پودر نارگیل 2 پیمانه
آرد 2 قاشق غذاخوری
شکر یک پیمانه
پودر وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری
نمک یک‌هشتم قاشق چایخوری
رنگ غذایی 4 رنگ به دلخواه
تخم‌مرغ‌های شکلاتی کوچک و رنگارنگ 12 عدد
طرز تهیه:
فر را با دماي 160 درجه‌ي سانتی‌گراد (325 درجه‌ی فارنهایت) گرم کرده، یک سینی فر را کمی چرب و آردپاشی کنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ی متوسطی با همزن دستی بزنید تا به صورت کف‌دار درآیند، سپس شکر را به آن‌ها افزوده و به هم بزنید تا مخلوط شوند و بعد آرد،‌ پودر وانیل، نمک و پودر نارگیل را نیز به مواد افزوده و آن‌ها را به هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.مخلوط نارگیل را بین 4 عدد کاسه‌ی کوچک تقسیم کرده و به هر یک از آن‌ها 2 تا 3 قطره از هر یک از چهار رنگ غذایی دلخواه‌تان را اضافه کرده و آن‌ها را مخلوط کنید تا خمیرها به صورت یک‌نواخت، رنگی شوند(حالا 4 رنگ خمیر دارید).از هر 4 رنگ خمیر به صورت جداگانه، 12 قاشق مرباخوری سر پر برداشته و به صورت 12 عدد گلوله و به فاصله 3 سانتی‌متر از یک‌دیگر در سینی فر آماده شده بریزید و وسط هر یک از آنها را کمی به طرف داخل فشار دهید تا گودشود. بعد کناره‌های خمیر را طوری فرم دهید که مثل لانه‌ی پرنده شود.سینی فر محتوی خمیرها را به مدت 20 تا 22 دقیقه یا تا زمانی‌که شیرینی‌ها سفت و کمی طلایی رنگ شوند در فر قرار دهید تا بپزند (شیرینی‌ها نباید تغییر رنگ بدهند). سپس آن‌ها را از فر خارج کرده و بعد از 10 دقیقه از سینی جدا کرده و بگذارید تا کاملا‌ً خنک شود. بلافاصله قبل از سرو کردن شیرینی‌ها، یک عدد تخم‌مرغ شکلاتی را در داخل هر یک از لانه‌های پرنده قرار دهید.

READ
مدل تونیک دخترانه1393/مدل لباس

منبع:مجله هنر آشپزی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *