خانه / هنرهای خانه / آشپزی / ایرانی / شیرینی ها / طرزتهیه كوكی بلوط شیرینی مخصوص عید

طرزتهیه كوكی بلوط شیرینی مخصوص عید

 

كوكی بلوط

مواد لازم:

  •     آرد: 425 گرم
  •     پودر شكر: 140 گرم
  •     زرده تخم‌مرغ: يك عدد
  •    عرق بهار نارنج: چهار قاشق غذاخوري
  •    كره: 275 گرم
  •     پودر بلوط يا فندق: 50 گرم

روش تهيه بيسكويت: .

– تمامي مواد را داخل كاسه‌اي گود مي‌ريزيم و همه را با هم ورز مي‌دهيم تا خمير يكدستي حاصل شود. فقط به اين نكته توجه مي‌كنيم كه بهتر است با چرخ خمير زن همزن اين كار را انجام دهيم، چون ورز دادن با دست باعث مي‌شود كه خمير روغن بيندازد. خمير را به قطر پنج ميلي‌متر پهن كرده با كاتر مورد نظر برش مي‌دهيم و داخل سيني فر كه از قبل چرب كرده‌ايم، مي‌چينيم.

– مدت پخت: حدود 25دقيقه روي پنجره وسط فر

– دماي فر: 170 درجه

– براي تزئين از خمير مارسيپان استفاده مي‌كنيم و با قالب‌هاي سيليكوني مخصوص به آنها فرم مي‌دهيم. براي چسباندن مارسيپان به بيسكويت از مارمالاد زردآلو استفاده مي‌كنيم.

منبع :برترین ها

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

طرح دار کردن کت های جین ساده

کت های جین ,از روزی که جین ها مد شدند، در هر خانه ای یکی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس