آموزش سالا د تابستانه/سالاد
مواد لازم : كدو 2 عدد گوجه فرنگي 3 عدد كنجد 100 گرم پنير پارمزان 75 گرم نودل ) رشته چيني ) 500 گرم روغن زيتون 5 قاشق غذاخوري قارچ 4 عدد متوسط مواد لازم براي تهيه سس : سركه بالزاميك يا خرما 3 قاشق غذاخوري سس خردل 2 قاشق چايخوري عسل 2 قاشق
مواد لازم :
- كدو 2 عدد
- گوجه فرنگي 3 عدد
- كنجد 100 گرم
- پنير پارمزان 75 گرم
- نودل ) رشته چيني ) 500 گرم
- روغن زيتون 5 قاشق غذاخوري
- قارچ 4 عدد متوسط
مواد لازم براي تهيه سس :
- سركه بالزاميك يا خرما 3 قاشق غذاخوري
- سس خردل 2 قاشق چايخوري
- عسل 2 قاشق چايخوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا نودل را حدود 5 دقيقه در آب داغ روي حرارت بگذاريد, و سپس آن را آبكش كنيد . كدوها را به شكل نگيني برش بزنيد و در تابه اي با كمي روغن زيتون تفت دهيد . داخل كاسه اي نودل ها و كدو ها و گوجه فرنگي هاي برش زده به حالت مربع و زيتون حلقه حلقه شده و قارچ حلقه شده را مخلوط كنيد . براي تهيه سس تمام مواد داده شده را با يكديگر مخلوط كنيد و روي سالاد بريزيد. در انتها نیز پنير پارمزان را اضافه کرده و ميل كنيد .براي تزئين مي توانيد از فلفل دلمه اي رنگی استفاده كنید .
نكته :
اين سالاد نوعي سالاد آلماني است . .
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع سالاد ، آموزش سالا د تابستانه ، آموزش سالاد ، سالاد ، سالاد تابستانه ، سایت مجله هنر آشپزی ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0