آموزش یک نوع حلوای ترهویج همدانی برای سفره افطارشما/شیرینی

ترحلوا

مواد لازم

هویج                               نیم کیلو

شکر                                 یک استکان

زعفران                             نصف استکان

گلاب                                 یک استکان

روغن                                نصف استکان

آرد برنج                             یک پیمانه

هل آسیاب شده               3 عدد

دارچین                             به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد کنید تا آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب که طلایی شد زعفران، آب، روغن و شکر را به هویج‌ها اضافه کنید و مواد را خوب به هم زده تا کمی سفت شود.

حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه کرده و پس از کمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودر نارگیل آن را تزئین کنید.

آ شپزی تبیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post مدل لباس مجلسی وشیک برای افراد چاق
Next post مدل مانو شیک ریبا ایرانی