آموزش یک نوع حلوای ترهویج همدانی برای سفره افطارشما/شیرینی
![آموزش یک نوع حلوای ترهویج همدانی برای سفره افطارشما/شیرینی آموزش یک نوع حلوای ترهویج همدانی برای سفره افطارشما/شیرینی](https://www.golbano.ir/wp-content/uploads/ترحلوای-هویج1.gif)
تر حلوای هویج یکی از پیش غذاهای اصیل شهر همدان است که سر سفره افطار مردم این شهر قرار میگیرد.
![آموزش یک نوع حلوای ترهویج همدانی برای سفره افطارشما/شیرینی 1 ترحلوا](http://img.tebyan.net/big/1390/05/1310520220617915710691589413217921112324779.gif)
مواد لازم
هویج نیم کیلو
شکر یک استکان
زعفران نصف استکان
گلاب یک استکان
روغن نصف استکان
آرد برنج یک پیمانه
هل آسیاب شده 3 عدد
دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچهای رد کنید تا آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب که طلایی شد زعفران، آب، روغن و شکر را به هویجها اضافه کنید و مواد را خوب به هم زده تا کمی سفت شود.
حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه کرده و پس از کمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودر نارگیل آن را تزئین کنید.
آ شپزی تبیان
برچسب ها :آموزش آشپزی ، اسان ، افطار ، تر هویج ، حلوا ، خوشمزه ، رمضان ، طرز تهیه ، غذای سنتی ، گلبانو ، ماه رمضان ، همدان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0