کد خبر : 888
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 تیر 1392 - 4:49

آموزش یک نوع حلوای ترهویج همدانی برای سفره افطارشما/شیرینی

آموزش یک نوع حلوای ترهویج همدانی برای سفره افطارشما/شیرینی

تر حلوای هویج یکی از پیش غذاهای اصیل شهر همدان است که سر سفره افطار مردم این شهر قرار می‌گیرد.

ترحلوا

مواد لازم

هویج                               نیم کیلو

شکر                                 یک استکان

زعفران                             نصف استکان

گلاب                                 یک استکان

روغن                                نصف استکان

آرد برنج                             یک پیمانه

هل آسیاب شده               3 عدد

دارچین                             به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد کنید تا آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب که طلایی شد زعفران، آب، روغن و شکر را به هویج‌ها اضافه کنید و مواد را خوب به هم زده تا کمی سفت شود.

حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه کرده و پس از کمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودر نارگیل آن را تزئین کنید.

آ شپزی تبیان

READ
آموزش پروانه روبان دوزی/روبان دوزی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *