طرز تهیه شیرینی بلژیکی/شیرینی

مواد لازم • 3.5 پیمانه آرد کامل • نصف قاشق چایخوری جوششیرین • نصف قاشق چایخوری نمک • 1.5 قاشق چایخوری پودر دارچین • یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل • 1/4 قاشق چایخوری پودر جوزهندی • 3/4 قاشق چایخوری پودر هل • 1/4 قاشق چایخوری پوست رنده شده جوزهندی • 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل
مواد لازم
• 3.5 پیمانه آرد کامل
• نصف قاشق چایخوری جوششیرین
• نصف قاشق چایخوری نمک
• 1.5 قاشق چایخوری پودر دارچین
• یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• 1/4 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
• 3/4 قاشق چایخوری پودر هل
• 1/4 قاشق چایخوری پوست رنده شده جوزهندی
• 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل سفید
• نوک انگشت پودر میخک
• 170 گرم کره آب شده
• یک پیمانه شکر قهوه ای
• 1/3 پیمانه آب
• شکر قنادی
طرز تهیه شیرینی بلژیکی
1. در یک کاسه بزرگ، آرد، جوششیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، جوزهندی، هل، پوست جوزهندی، فلفل سفید و میخک را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. شکر قهوه ای و کره را با یکدیگر هم بزنید تا حالت خامه ای پیدا کنند. نیمی از مخلوط آرد را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آب و باقی مانده مخلوط آرد را اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کنید و سطح آنها را صاف کنید، داخل پلاستیک بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
3. روی سطح صافی پودر قند بپاشید. خمیر را با وردنه باز کنید. قالب مورد نظر را روی خمیر قرار دهید و فشار دهید تا نقش دلخواه روی خمیر ایجاد شود. سپس، لبه های طرح را برش دهید و آنها را با فاصله داخل سینی فر بچینید. سینی را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شیرینی ها کمی خود ر ا بگیرند.
4. در این مرحله، فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی از شیرینی ها را داخل فر بگذارید، دمای فر را به 250 درجه فارنهایت کاهش دهید و به مدت 55 تا 65 دقیقه آنها را بپزید
منبع:ایران ناز
برچسب ها :آشپزی ملل ، آموزش شیرینی بلژیکی ، آموزش شیرینی خانگی ، اشپزی ، دستور پخت شیرینی بلژیکی ، دستور تهیه شیرینی بلژیکی ، روش پخت شیرینی بلژیکی ، روش تهیه شیرینی بلژیکی ، شیرینی ، شیرینی خارجی ، طرز تهیه شیرینی بلژیکی ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0