طرزتهیه پودينگ شكلاتی /دسرمخصوص ماه رمضان

مواد لازم: شکلات تیره ۲۰۰گرم شیر ۲ پیمانه خامه یک پیمانه شکر سه چهارم پیمانه پودر کاکائو یک چهارم پیمانه نمک یک چهارم قاشق چای خوری آرد ذرت یک چهارم پیمانه وانیل نصف قاشق چای خوری طرز تهیه: * شکلات را به قطعات خیلی ریز درآورید. * شکلات، یک و سه چهارم پیمانه شیر، خامه،
مواد لازم:
شکلات تیره ۲۰۰گرم
شیر ۲ پیمانه
خامه یک پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
آرد ذرت یک چهارم پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
* شکلات را به قطعات خیلی ریز درآورید.
* شکلات، یک و سه چهارم پیمانه شیر، خامه، شکر، کاکائو و نمک را درون قابلمه ی بزرگی ریخته با هم مخلوط کنید.
* ظرف را روی حرارت متوسط قرار داده و با یک همزن تا حدی هم بزنید که مخلوط نرم و غلیظی حاصل شود.
* آرد نشاسته با یک چهارم باقی مانده از شیر را درون ظرفی با هم مخلوط کرده و به مواد درون قابلمه اضافه کنید.
* بگذارید مواد درون قابلمه یک دقیقه آرام حرارت ببیند.
* در این میان، آرام مخلوط را هم بزنید و موادی که به کناره های قابلمه پریده را با یک کفگیر بگیرید و درون مخلوط بریزید.
* کره را به مخلوط اضافه کرده و یک دقیقه ی دیگر نیز آن ها را حرارت دهید.
* وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
* پودینگ شکلات را می توانید به تنهایی و یا به عنوان رویه کیک استفاده کنید
منبع:آشپزانه
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، افطار ، اموزش پودينگ شكلاتی ، پودينگ شكلاتی ، پودینگ ، تزیین سفره افطار ، درست کردن پودينگ شكلاتی ، دستور تهیه پودينگ شكلاتی ، دسر ، دسر مخصوص ماه رمضان ، دسر مخصوص ماه رمضان و سفره افطار ، روش تهیه پودينگ شكلاتی ، سفره فطار ، طرز تهیه پودينگ شكلاتی ، طرز تهیه پودینگ شکلاتی ، غذای مخصوص ماه رمضان ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه درست کردن پودينگ شكلاتی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0