طرز تهيه مرغ تریاکی خوشمزه
تری به معنای درخشندگی و یاکی به معنای کباب کردن هست.
این غذای سالم بسیار خوشمزه هست و شما میتونید در کنار نان یا برنج میل کنید.
مرغ تریاکی
تری یاکی یک شیوه پخت ژاپنی هست که در آن انواع گوشت را در سس سویای شیرین شده میخوابونن و بعد کباب میکنند.
تری به معنای درخشندگی و یاکی به معنای کباب کردن هست.
این غذای سالم بسیار خوشمزه هست و شما میتونید در کنار نان یا برنج میل کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- سینه مرغ ۴۰۰ گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- ۱ ق چ سیر له شده
- ۲/۱ فنجان سس سویا
- ۳/۱ فنجان عسل
- ۱و ۲/۱ قاشق غذاخوری کنجد
- ۱ پیاز خلال شده
- ۲ عدد فلفل دلمهای کوچک ( خلالی نازک برش داده شده )
- ۲ عدد فنجان بروکلی
- ۱ پیاز ( خلالی نازک برش داده شده )
- برنج سفید ( پخته شده )
طرز تهیه:
سینه ی مرغ رو به صورت مکعبی خرد و در تابه با مقداری روغن زیتون با حرارت متوسط رو به بالا سرخ میکنیم و نمک فلفل را اضافه میکنیم و میذاریم تا تقریبا بپزه.
بعدش حرارت رو کم و سیر له شده، سس سویا، عسل و ۱ قاشق غذاخوری دانه کنجد را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه.
مرغ را از تابه خارج و بقیهی سس رو میذاریم تا سبزیجات رو بهش اضافه کنیم و در مرحله بعد درظرف رو میذاریم تا سبزیجات کم کم نرم بشن و بعدش در تابه رو برمیداریم و دوباره هم میزنیم تا سس دوباره غلیظ بشه و آماده بشه.
منبع “:گيلان فود
برچسب ها :آموزش مرغ تریاکی ژاپنی ، دستور تهيه مرغ تریاکی ژاپنی ، روش تهيه مرغ تریاکی ژاپنی ، طرزتهيه مرغ تریاکی ژاپنی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0