طرز تهیه باقلواى پاكستانى/شیرینی

طرز تهیه باقلوا پاکستانی / تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو آماده سازی : 90 دقیقه پخت : 20 دقیقه مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاكستانى : ورمیشل پاکستانی 200 گرم روغن مایع 50 گرم شیر عسلی 200 گرم خردهاى نگينى پسته و گردو روی هم 200 گرم پودر هل و دارچین
طرز تهیه باقلوا پاکستانی / تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو
آماده سازی : 90 دقیقه
پخت : 20 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاكستانى :
ورمیشل پاکستانی | 200 گرم |
روغن مایع | 50 گرم |
شیر عسلی | 200 گرم |
خردهاى نگينى پسته و گردو | روی هم 200 گرم |
پودر هل و دارچین ( تازه آسياب كرده ) | از هر كدام 1 قاشق چای خوری |
گلاب | 50 میلی لیتر |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذا خوری |
کره | 30 گرم |
طرز تهیه باقلواى پاكستانى :
ابتدا ورميشل ها را باروغن مايع و كره كمى تفت ميدهيم ( مراقب باشيم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچين و زعفران را اضافه ميكنيم و كمى تفت ميدهيم و شير عسل را به مواد اضافه ميكنيم … كمى تفت ميدهيم و از روى حرارت برمى داريم .
مواد لازم جهت تهیه باقلوای پاکستانی : ورمیشل پاکستانی
وقتى كمى خنك شد ( ولرم باشد) داخل قالبهاى مينى مافين ريخته و حداقل يك ساعت صبر ميكنيم تا شكل قالب رو بگيرند . (خارج از يخچال ) بعد از اينكه باقلواها را از قالب خارج كرديم آماده است براى تزئين و نوش جان كردن …
باقلوای پاکستانی
منبع:بیتوته
برچسب ها :/ تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو ، آشپزی ، آشپزی ملل ، آموزش آشپزی ، آموزش باقلواى پاكستانى ، آموزش شیرینی پزی ، آموزش شیرینی خانگی ، آموزش شیرینی های خارجی ، باقلوا ، باقلواى پاكستانى ، پخت باقلواى پاكستانى ، پخت شیرینی های فرنگی ، خارجی ، روش پخت شیرینی باقلواى پاكستانى ، شیرینی ، طرز تهیه باقلواى پاكستانى ، گل بانو ، گلبانو ، مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاكستانى ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0