آموزش پتاژ لبو و لوبیا سفید/آشپزی

آموزش پتاژ لبو و لوبیا سفید
چغندر قرمز ( لبو ) 3 عدد . لوبیا سفید 1 لیوان . سیب زمینی 2 عدد
هویج 2 عدد . سیر 2 حبه . روغن زیتون یا مایع مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : لوبیا سفید را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ؛ لوبیا سفید و چند لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد و نرم شود.
چغندر ، سیب زمینی و هویج را بشویید و بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه ای جداگانه بریزید و بپزید ؛ پس از اینکه تمام مواد ( لوبیا ، سیب زمینی ، هویج ، لبو ) پختند داخل میکسر بریزید ، 1 لیوان آب اضافه کنید و بزنید تا مواد یکدست شوند.
داخل قابلمه مقداری روغن زیتون یا روغن مایع بریزید و پس از اینکه داغ شد سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس تمام موادی که میکس کرده اید را داخل قابلمه بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، حرارت را ملایم کنید و هم بزنید تا پتاژ غلیظ شود سپس داخل ظرف بریزید و سرو کنید.
منبع:ایران کوک
برچسب ها :، سوپ چغندر ، آشپزی ، آموز ش انواع پتاژ ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع سوپ ، آموزش پتاژ لبو و لوبیا سفید ، انواع پتاژ ، ایرانی ، پتاژ سبزیجات ، پتاژ لبو و لوبیا سفید ، پتاژ لوبیا سفید ، پتاژ هویج ، پخت پتاژ لبو و لوبیا سفید ، دستور پخت پتاژ لبو و لوبیا سفید ، دستور تهیه پتاژ لبو و لوبیا سفید ، روش پخت پتاژ لبو و لوبیا سفید ، روش تهیه پتاژ لبو و لوبیا سفید ، سوپ ، سوپ سیب زمینی ، سیر، ، طرز تهیه پتاژ لبو و لوبیا سفید ، غذا ، گل بانو ، مواد اولیه پتاژ لبو و لوبیا سفید ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0