طرز تهیه خورشت قیمه بدون گوشت/غذا

طرز تهیه خورشت قیمه بدون گوشت
مواد لازم :
نخود فرنگی پخته : 500 گرم
پنیر محلی خرد شده : 150 گرم
گوجه فرنگی خرد شده : 100 گرم
گشنیز خرد شده : نصف پیمانه
پودر زیره و تخم گشنیز : نصف قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز : کمتر از یک قاشق چایخوری
نمک : به مقدار کافی
موادی که باید با هم آسیاب شوند
پیاز متوسط خرد شده : یک عدد
زنجبیل : یک تکه یا یک قاشق پودر شده
سیر : سه حبه
طرز تهیه :
روغن را در ظرفی حرارت داده ، به آن پنیر خرد شده بیفزایید و سرخ کنید تا طلایی شود .
موادی را که با هم آسیاب کرده اید به آن بیفزایید و سپس یک پیمانه آب افزوده و پنج دقیقه به هم بزنید .
تمام مخلفات دیگر به اضافه نمک و نخود فرنگی را نیز بیافزایید. سپس یک پیمانه آب افزوده ، به مدت پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید، برگ های گشنیز را روی آن پاشیده و به صورت داغ سرو کنید.
نکات تغذیه ای :
این غذا حاوی گوشت و محصولات گوشتی نیست و در عین حال محتوی نخود سبز و گوجه فرنگی، پیاز و سیر است ، از این رو غذایی مفید برای افراد مبتلا به عوارض قلب وعروق وهمچنین غذایی مناسب است برای افرادی که رژیم لاغری را رعایت می کنند .هر پرس این غذا( در صورتی که میزان های ذکر شده برای چهار نفر مساوی رعایت شود) محتوی 200 کالری است . پس یک غذای بسیار کم کالری است و مصرف آن با 10 قاشق برنج یک وعده غذایی مناسب برای افراد تحت رژیم است
منبع:پرشین وی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع قیمه ، آموزش پخت خورشت قیمه بدون گوشت ، آموزش خورشت قیمه ، آموزش خورشت قیمه بدون گوشت ، آموزش غذای رژیمی ، اموزش خورشت قیمه ، ایرانی ، تهیه خورشت قیمه بدون گوشت ، خورشت قیمه ، خورشت قیمه بدون گوشت ، دستور پخت خورشت قیمه بدون گوشت ، دستور خورشت قیمه بدون گوشت ، روش پخت خورشت قیمه بدون گوشت ، روش تهیه خورشت قیمه بدون گوشت ، روش درست کردن خورشت قیمه بدون گوشت ، سایت پرشین وی ، طرز پخت غذای رژیمی ، طرز تهیه خورشت قیمه بدون گوشت ، غذا ، قیمه ، گل بانو ، مواد اولیه خورشت قیمه بدون گوشت ، نحوه پخت خورشت قیمه بدون گوشت ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0