مواد لازم | مقدار | |
1 | لازانیا | ۵٠٠ گرم |
2 | مرغ | 1 عدد |
3 | پنیر پیتزا | ٢۵٠ گرم |
4 | شیر | 1 فنجان |
5 | آرد | ٣ قاشق |
6 | پیاز | ٢ عدد |
7 | قارچ | 100 گرم |
8 | فلفل دلمه ای | 1 عدد |
9 | رب گوجه | ٢ قاشق |
10 | کره | ٥٠ گرم |
11 | نمک و ادویه و روغن | به مقدار لازم |
روش پخت
- لازانیا همانند دستور پخت لازانیا که گفته شد می پزیم. پیازها را سرخ نموده و سینه مرغ تکه تکه شده را به آن می افزاییم. ته استکان آب اضافه کرده و درب تابه را می بندیم. وقتی مرغها پخته شد قارچ و فلفل دلمه ای و رب را به همراه نمک و فلفل به درون تابه می ریزیم. لازانیاها را داخل ظرف مناسب چیده و لایه لایه از مخلوط فوق و پنیر پیتزا و سس آماده شده از آرد و شیر و کره روی آن می ریزیم و در فر قرار داده تا پنیر باز شود.
- منبع:پنجاه چهل