کد خبر : 10008
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 شهریور 1393 - 15:01
طرز تهیه رزت ژامبون/آشپزی
آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 20 دقیقه مواد لازم : شیر ولرم 150 میلی لیتر پودر خمیر ترش 1 قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( به میزان لازم ) آرد 350 گرم تخم مرغ 1 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد کره 50 گرم طرز تهیه : شیر ولرم را با
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 20 دقیقه
مواد لازم :
شیر ولرم | 150 میلی لیتر |
پودر خمیر ترش | 1 قاشق غذا خوری |
شکر و نمک | کمی ( به میزان لازم ) |
آرد | 350 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
کره | 50 گرم |
طرز تهیه :
شیر ولرم را با پودر خمیر ترش وشکر مخلوط کرده 10 دقیقه استراحت دهید سپس در ظرفی دیگر تخم مرغها کره نمک آرد + شیر مخلوط کرده 30 دقیقه خمیر را در دمای بیرون از یخچال استراحت دهید حتما روی خمیر را بپوشانید.
خمیر بدست آمده را میتوان با هر مواد ی که دوست دارید پر کنید.
پیچیدن رزت ها تقریبا به همین ترتیب است فقط ورقه های ژامبون و پنیر روی هرشعاع قرار میگیرد و با خمیر پیچیده میشود.
رزت های پیچیده شده به مدت زمان 20 تا 25 دقیقه در فر 200 درجه طبخ شود.
برچسب ها :"گل مژه نوعی بیماری میکروبی ، آشپزی ، آموزش رزت ژامبون ، دستور پخت رزت ژامبون ، رزت ژامبون ، طرز تهیه رزت ژامبون ، غدا ، گل بانو ، گلبانو ، هنر ها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0