کد خبر : 10008
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 شهریور 1393 - 15:01

طرز تهیه رزت ژامبون/آشپزی

طرز تهیه رزت ژامبون/آشپزی

آماده سازی : 60 دقیقه   پخت : 20 دقیقه  مواد لازم :  شیر ولرم  150 میلی لیتر  پودر خمیر ترش  1 قاشق غذا خوری  شکر و نمک کمی ( به میزان لازم ) آرد 350 گرم تخم مرغ 1 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد کره 50 گرم طرز تهیه : شیر ولرم را با

اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت

پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

آماده سازی : 60 دقیقه  
پخت : 20 دقیقه 

مواد لازم :

 شیر ولرم  150 میلی لیتر
 پودر خمیر ترش  1 قاشق غذا خوری
 شکر و نمک کمی ( به میزان لازم )
آرد 350 گرم
تخم مرغ 1 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 50 گرم

طرز تهیه :
شیر ولرم را با پودر خمیر ترش وشکر مخلوط کرده 10 دقیقه استراحت دهید سپس در ظرفی دیگر تخم مرغها کره نمک آرد + شیر مخلوط کرده 30 دقیقه خمیر را در دمای بیرون از یخچال استراحت دهید حتما روی خمیر را بپوشانید.

خمیر بدست آمده را میتوان با هر مواد ی که دوست دارید پر کنید.

پیچیدن رزت ها تقریبا به همین ترتیب است فقط ورقه های ژامبون و پنیر روی هرشعاع قرار میگیرد و با خمیر پیچیده میشود.

پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

رزت های پیچیده شده به مدت زمان 20 تا 25 دقیقه در فر 200 درجه طبخ شود.

پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

READ
آموزش گام به گام چیدمان سفره افطار /سفره ارایی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *