کد خبر : 4314
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 18:26
پخت آش گوجه سبز /آشپزی
لپه ها را با پیاز سرخ شده خوب می پزیم سپس سبزی آش و برنج را می افزاییم. گوشت چرخ کرده را به صورت گلوله های کوچک درآورده و داخل آش می ریزیم.
مواد لازم | مقدار | |
1 | گوجه سبز | ۵٠٠ گرم |
2 | سبزی آش | ١ کیلو |
3 | برنج | ١٠٠ گرم |
4 | لپه | ١٠٠ گرم |
5 | گوشت چرخ شده | 500 گرم |
6 | پیاز | ٢ عدد |
7 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
- لپه ها را با پیاز سرخ شده خوب می پزیم سپس سبزی آش و برنج را می افزاییم. گوشت چرخ کرده را به صورت گلوله های کوچک درآورده و داخل آش می ریزیم. در این مرحله گوجه سبز را نیز می افزاییم. نمک و فلفل را ریخته و می گذاریم آش جا بیفتد وقتی گوجه سبزها پخته شد آش شما آماده سرو است.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آش ، آش گوجه سبز ، آشپزی ، آموزش آش گوجه سبز ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع آش ، آموزش پخت آش ، آموزش پخت آش گوجه سبز ، آموزش پخت انواع آش ، اصول اولیه پخت آش ، ایرانی ، پخت آش ، پخت غذا باگوجه سبز ، تهیه آش گوجه سبز ، روش پخت آش ، روش پخت آش گوجه سبز ، سایت پنجاه چهل ، طرز پخت آش گوجه سبز ، طرز تهیه آش گوجه سبز ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، گوجه سبز ، مواد اولیه آش گوجه سبز ، نحوه پخت آش گوجه سبز ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0