کد خبر : 4472
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1 بهمن 1392 - 18:44

آموزش پخت کیک گوشت و مرغ/ آشپزی

آموزش پخت کیک گوشت و مرغ/ آشپزی

آموزش پخت کیک گوشت و مرغ

آموزش پخت کیک گوشت و مرغ/ آشپزی

مواد لازم مقدار
1 ‏گوشت چرخ کرده 250 ‏گرم
2 مرغ چرخ کرده 250 ‏گرم
3 شیر نصف پیمانه
4 تخم مرغ ١ ‏عدد
5 پیاز ١ ‏عدد بزرگ
6 آبلیمو ٢ ‏قاشق
7 آرد سوخاری ١ ‏پیمانه
8 فلفل، نمک، ادویه به مقدار لازم

‏طرز تهیه

  1. ‏گوشت چرخ کرده و مرغ چرخ کرده را به همراه پیاز، نمک، فلفل، ادویه و آرد ‏سوخاری خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و به آن تخم مرغ، آبلیمو و شیر اضافه می کنیم. بعد آنها را در قالب مخصوص فر که کمی چرب شده می ریزیم و فشار می دهیم و آنرا به مدت یک ساعت داخل فر با حرارت ملایم قرار می دهیم. قالب را ‏در دیسی برگردانده و سرو می کنیم.
  2. منبع:پنجاه چهل

READ
طرز تهیه شيريني پيروک/شیرینی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *