مواد لازم | مقدار | |
1 | اسپاگتی نواری | ٢۵٠ گرم |
2 | سرکه سفید | ١ قاشق |
3 | قارچ | ۵٠ گرم |
4 | گوشت راسته | ٢۵٠ گرم |
5 | آب بویون | ٢ لیوان |
6 | کلم پیچ | ٢ برگ |
7 | کنسرو بامبو | ١ عدد |
8 | پیازچه | ۴ عدد |
9 | سویاسس | 1 قاشق |
طرز تهیه
- گوشت راسته را به قطعات هم اندازه خرد کرده و در سرکه و سس سویا قرار می دهیم تا سرکه کاملا به گوشت طعم دهد. بامبو را هم به اندازه گوشتها خرد می کنیم و آنها را در آب بویون می ریزیم
- (بویون: استخوانی را که اصلا گوشت نداشته باشد به همراه پیاز، سیر، هویج و سبزیهای خیلی ریز می پزیم. فلفل و کرفس را نیز افزوده و با حرارت ملایم می پزیم سپس این مواد را از صافی گذارنده و آب آن را استفاده می کنیم. این آب برای غذاهای ژاپنی و چینی مورد استفاده است).
- پیازها را حلقه حلقه کرده و می افزاییم و با حرارت ملایم می پزیم. اسپاگتی را نیزبه سوپ اضافه می کنیم. در انتهای طبخ کلم را هم افزوده و سوپ را سرو می کنیم.
- منبع:سایت پنجاه چهل