طرز تهیه سوپ اسپاگتی/ آشپزی

مواد لازم مقدار
1 اسپاگتی نواری ٢۵٠ ‏گرم
2 سرکه سفید ١ ‏قاشق
3 قارچ ۵٠ ‏گرم
4 گوشت راسته ٢۵٠ ‏گرم
5 آب بویون ٢ ‏لیوان
6 کلم پیچ ٢ ‏برگ
7 ‏کنسرو بامبو ١ ‏عدد
8 ‏پیازچه ۴ ‏عدد
9 سویاسس 1 قاشق

 

طرز تهیه

  1. ‏گوشت راسته را به قطعات هم اندازه ‏خرد کرده ‏و در سرکه و سس سویا قرار ‏می دهیم تا سرکه کاملا به گوشت طعم دهد. بامبو را هم به اندازه ‏گوشتها خرد ‏می کنیم و آنها را در آب بویون می ریزیم
  2. (بویون: استخوانی را که اصلا گوشت نداشته باشد به همراه ‏پیاز، سیر، هویج و سبزیهای خیلی ریز می پزیم. فلفل و کرفس را نیز افزوده ‏و با حرارت ملایم می پزیم سپس این مواد را از صافی گذارنده ‏و آب آن را استفاده ‏می کنیم. این آب برای غذاهای ژاپنی و چینی مورد استفاده ‏است).
  3. ‏پیازها را حلقه حلقه کرده ‏و می افزاییم و با حرارت ملایم می پزیم. اسپاگتی را نیزبه سوپ اضافه می کنیم. در انتهای طبخ کلم را هم افزوده و سوپ را سرو می کنیم.
  4. منبع:سایت پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post مدل های تزیین کیک عروسی / وسایل مورد نیاز عروس
Next post آموزش پخت سوپ سبزیجات/آشپزی