قالب وردپرس پاتوق وردپرس افزونه وردپرس
آشپزیایرانیشیرینی هاهنرهای خانه

طرز تهیه ساندی شکلاتی

مواد لازم:

بستنی شکلاتی ………………. دو و یک دوم پیمانه

کمپوت گیلاس بدون هسته ………………. ۴۰۰ گرم

آرد ذرت ………………. دو سوم پیمانه

شکر ………………. ۱ قاشق سوپخوری

کیک شکلاتی ………………. ۱۱۵ گرم

گیلاس تازه ………………. ۸ عدد

طــــــرز تهیه :

کمپوت را آبکش کرده ، آرد ذرت را در ۲ قاشق سوپخوری آب کمپوت حل کنید . بقیه آب کمپوت را در ماهی تابه ریخته تا جوش آید . مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه کرده و اندکی بجوشانید تا شربت غلیظ شود . گیلاسها را اضافه کرده و سپس داخل سینی فلزی بریزید . گیلاسها را همراه با شربت ته لیوان بریزید ، سپس به ترتیب از بستنی ، کیک شکلاتی ، خامه ومخلوط گیلاس بریزید تا لیوانها پر شود . در آخر با یک تکه کیک شکلاتی ، دو توپ بستنی ، خامه و گیلاس تازه دسر را تزیین کنید .

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید