کد خبر : 423
تاریخ انتشار : دوشنبه 17 تیر 1392 - 0:28

طرز تهیه ساندی شکلاتی

طرز تهیه ساندی شکلاتی

طرز تهیه ساندی شکلاتی مواد لازم: بستنی شکلاتی ………………. دو و یک دوم پیمانه کمپوت گیلاس بدون هسته ………………. ۴۰۰ گرم آرد ذرت ………………. دو سوم پیمانه شکر ………………. ۱ قاشق سوپخوری کیک شکلاتی ………………. ۱۱۵ گرم گیلاس تازه ………………. ۸ عدد طــــــرز تهیه : کمپوت را آبکش کرده ، آرد ذرت را در ۲

مواد لازم:

بستنی شکلاتی ………………. دو و یک دوم پیمانه

کمپوت گیلاس بدون هسته ………………. ۴۰۰ گرم

آرد ذرت ………………. دو سوم پیمانه

شکر ………………. ۱ قاشق سوپخوری

کیک شکلاتی ………………. ۱۱۵ گرم

گیلاس تازه ………………. ۸ عدد

طــــــرز تهیه :

کمپوت را آبکش کرده ، آرد ذرت را در ۲ قاشق سوپخوری آب کمپوت حل کنید . بقیه آب کمپوت را در ماهی تابه ریخته تا جوش آید . مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه کرده و اندکی بجوشانید تا شربت غلیظ شود . گیلاسها را اضافه کرده و سپس داخل سینی فلزی بریزید . گیلاسها را همراه با شربت ته لیوان بریزید ، سپس به ترتیب از بستنی ، کیک شکلاتی ، خامه ومخلوط گیلاس بریزید تا لیوانها پر شود . در آخر با یک تکه کیک شکلاتی ، دو توپ بستنی ، خامه و گیلاس تازه دسر را تزیین کنید .

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *