گل بانو:مواد لازم:
شكر 75 گرم
شربت 75 گرم
روغن مايع 100 ميلي ليتر
تخم مرغ 4 عدد
نمك و آبليمو به مقدار لازم
آرد 750 گرم
مايه خمير 30 گرم
كره يا مارگارين براي وسط خمير 350 گرم
كمپوت آناناس خرد كرده به مقدار لازم
روش تهيه:
شكر، شربت، روغن مايع، تخم مرغ، نمك و آبليمو را داخل ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.
سپس آرد را با مايه خمير مخلوط نماييد و به بقيه مواد بيفزاييد و مخلوط كنيد تا خمير لطيفي به دست آيد(اگر خمير شل بود، به آن آرد و اگر سفت بود، مقداري شير اضافه كنيد).
كره يا مارگارين را وسط خمير قرار دهيد.
خمير را 3 بار 4 لا كنيد و با وردنه باز نماييد.
سپس مثل رولت خمير را رول كنيد و ببريد(كوچك تر از رولت). خمير را داخل سيني بچينيد و به آن يك ساعت استراحت دهيد.
اكنون وسط خمير را با دست كمي گود كنيد و روي آن آناناس بگذاريد و دوباره يك ساعت به آن استراحت دهيد.
سپس سيني را داخل فر بگذاريد و شيريني را در فر گرم شده با دماي 200 درجه سانتي گراد به مدت تقريبي 30 دقيقه بپزيد.
انرژي كل: 6500 كيلو كالري
منبع:ایران شفت