آموزش شيريني هلندي با آناناس/ شیرینی مخصوص عید

5242016-thumb

گل بانو:مواد لازم:

شكر 75 گرم

شربت 75 گرم

روغن مايع 100 ميلي ليتر

تخم مرغ 4 عدد

نمك و آبليمو به مقدار لازم

آرد 750 گرم

مايه خمير 30 گرم

كره يا مارگارين براي وسط خمير 350 گرم

كمپوت آناناس خرد كرده به مقدار لازم

روش تهيه:

شكر، شربت، روغن مايع، تخم مرغ، نمك و آبليمو را داخل ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.

سپس آرد را با مايه خمير مخلوط نماييد و به بقيه مواد بيفزاييد و مخلوط كنيد تا خمير لطيفي به دست آيد(اگر خمير شل بود، به آن آرد و اگر سفت بود، مقداري شير اضافه كنيد).

كره يا مارگارين را وسط خمير قرار دهيد.

خمير را 3 بار 4 لا كنيد و با وردنه باز نماييد.

سپس مثل رولت خمير را رول كنيد و ببريد(كوچك تر از رولت). خمير را داخل سيني بچينيد و به آن يك ساعت استراحت دهيد.

اكنون وسط خمير را با دست كمي گود كنيد و روي آن آناناس بگذاريد و دوباره يك ساعت به آن استراحت دهيد.

سپس سيني را داخل فر بگذاريد و شيريني را در فر گرم شده با دماي 200 درجه سانتي گراد به مدت تقريبي 30 دقيقه بپزيد.

انرژي كل: 6500 كيلو كالري

منبع:ایران شفت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post تهیه سمنو برای سفره هفت سین / آشپزی
Next post طرز تهیه ماهی شکم پر /غذای مخصوص عید