پخت سیب زمینی بامیه ای/شیرینی

اگر برای کنار غذا استفاده میکنید از نمک استفاده کنید و اگر به عنوان عصرانه و به تنهایی استفاده میکنید از شکر استفاده کنید.
از این دستور میتوانید به عنوان غذایی ساده و سریع همراه با نوشیدنی دلخواه یا به عنوان دورچین غذا استفاده کنید
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی بامیه ای
سیب زمینی پخته و رنده شده | ۵۰۰ گرم |
آرد الک شده | ۲ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
شیر | ۲ قاشق غدا خوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آب | ۱و ۲/۱ پیمانه |
شکر ( یا نمک) | ۱ قاشق غذا خوری |
کره | ۳۴ گرم |
طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای
نکته : اگر برای کنار غذا استفاده میکنید از نمک استفاده کنید و اگر به عنوان عصرانه و به تنهایی استفاده میکنید از شکر استفاده کنید.
آب را در قابلمه روی حرارت گذاشته و کره اضافه کرده تا کره آب آب شود و آرد را اضافه و همزده تا خوب مخلوط بشه. از روی حرارت برداشته و میگذاریم خنک شود.
شکر (یا نمک) و بکینگ پودر و سیب زمینی را با هم مخلوط کرده .
تخم مرغها را هم زده تا خوب مخلوط بشن.
مخلوط آرد را به تخم مرغ اضافه و با همزن زده تا گلوله نشود. بعد سیب زمینی را اضافه کرده و شیر را مخلوط میکنیم.
روغن را در یه تابه گود ریخته . باید شناور باشد.و قیچی آشپزخانه را هم چرب میکنیم. مواد را داخل قیف ریخته و به طول دلخواه وقتی از قیف بیرون میاید با قیچی میبریم و داخل روغن داغ سرخ کرده . بعد در صافی ریخته تا روغن اضافیش گرفته شود.
نکته : دقت کنید که اصلا نباید بهم بزنید چون شکلش را از دست می دهد. باید با دسته خود ظرفمان تکانشان بدهیم تا بهم بخورد.منبع: سرشت
برچسب ها :آشپزی ، آشپزی ایرانی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت پخت سیب زمینی بامیه ای ، انواع غذا ، ایرانی ، پخت انواع شیرینی ، پخت سیب زمینی بامیه ای ، پخت شیرینی سیب زمینی ، تهیه سیب زمینی بامیه ای ، روش پخت سیب زمینی بامیه ای ، سایت سرشت ، سفره ایرانی ، سیب زمینی ، سیب زمینی بامیه ای ، شیرینی ، طرز تهیه انواع شیرینی ، طرز تهیه انواع غذاها ، طرز تهیه سیب زمینی بامیه ، طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای ، عصرانه ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت پخت سیب زمینی بامیه ای ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0