طرز تهیه کوکی مرنگ – تزئین به شکل روح/شیرینی
مواد اولیه : سفیده تخم مرغ 3 عدد چیپس شکلاتی به مقدار لازم شکر 170 گرم کرم تارتار 1/4 قاشق چای خوری طرز تهیه: حرارت فر رو روی 105 درجه سانتیگراد (225 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه. با همزن برقی (دور متوسط) سفیده تخم مرغ و کرم تارتار رو میزنیم تا کف کنه.
مواد اولیه :
سفیده تخم مرغ 3 عدد |
چیپس شکلاتی به مقدار لازم |
شکر 170 گرم |
کرم تارتار 1/4 قاشق چای خوری |
طرز تهیه:
حرارت فر رو روی 105 درجه سانتیگراد (225 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
با همزن برقی (دور متوسط) سفیده تخم مرغ و کرم تارتار رو میزنیم تا کف کنه. همزن رو روی دور تند میذاریم و کم کم با قاشق شکر رو اضافه میکنیم و 5 تا 8 دقیقه میزنیم تا فرم بگیره و جای پره های همزن روی سفیده بمونه.
سینی فر رو با کاغذ روغنی میپوشونیم و مرنگ آماده شده رو توی قیف (یا کیسه پلاستیکی بجای قیف) میریزیم و با ماسوره ساده ی گرد مثل عکس، مرنگ ها رو با ارتفاع تقریبا 5 سانتیمتر توی سینی با فاصله 3 سانتیمتری از هم قرار میدیم. حالا با چیپس شکلاتی مطابق عکس برای مرنگمون چشم میذاریم تا به شکل روح دربیاد!
وقتی تزئین مرنگ کامل شد، بمدت یک و نیم تا دو ساعت تو فر قرار میدیم تا کوکیمون آماده بشه و بعد اجازه میدیم کاملا تو سینی خنک بشه بعد از کاغذ روغنی جدا میکنیم. :
نکته:
از این مقدار مواد اولیه حدودا 12 کوکی مرنگ بدست میاد.
منبع:سایت سوران
برچسب ها :آموزش شیرینی پزی گل بانو ، اموزش شیرینی ، انواع شیرینی ، تزیین شیرینی ، تزیین کیک ، سایت سوران ، شیرینی خانگی ، شیرینی کوکی ، طرز تهیه کوکی مرنگ ، طرز تهیه کوکی مرنگ - تزئین به شکل روح ، نحوه آماده سازی انواع شیرینی ، نحوه پخت مرنگ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0