آموزش میز مزه ساده (بشقاب مزه)
بشقاب مزه در واقع ترکیبی از چند ماده غذایی رنگارنگ و متنوع با طعم و ارزشهای غذایی متفاوت است. معمولا شامل یک ماده پروتئینی مانند گوشت، بیکن، فیله، بال کبابی و… به همراه انواع سبزیجات و میوههای تازه فصل، انواع پنیر و تنقلات است.
میز مزه در سالهای اخیر بسیار محبوب شده و در ایران مورد استقبال قرار گرفته. میز مزه معمولا ترکیب چند ماده غذایی متنوع و رنگارنگ است که ظاهر جذاب و زیبایی دارد و در دورهمیها و موقع فیلم دیدن و… گزینه بسیار مناسبی است. معمولا شامل پروتئین (بال، بیکن، فیله و…)، پنیر (کبابی، گودا، موزارلا و…)، میوه(انگور، انار و…)، تنقلات و زیتون است.
مواد اولیه مورد نیاز
- بال مرغ8 عدد
- پیاز1 عدد
- سیر2 حبه
- فلفل دلمهای1 عدد
- رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
- کره100 گرم
- روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
- پنیر کبابی1 بسته
- نمک، فلفل، پاپریکا، تخم گشنیزبه مقدار لازم
- ادویه تندوری ماسالا (قابل حذف)به مقدار لازم
بشقاب مزه در واقع ترکیبی از چند ماده غذایی رنگارنگ و متنوع با طعم و ارزشهای غذایی متفاوت است. معمولا شامل یک ماده پروتئینی مانند گوشت، بیکن، فیله، بال کبابی و… به همراه انواع سبزیجات و میوههای تازه فصل، انواع پنیر و تنقلات است. انتخاب میوهها و مواد غذایی بشقاب مزه کاملا سلیقهای است و در دورهمیهای دوستانه و تفریحاتی مانند فیلم دیدن دسته جمعی، تدارک یک بشقاب مزه میتواند بسیار جذاب باشد
مواد لازم برای تهیه بشقاب مزه
- بال مرغ 8 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
- فلفل دلمهای 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- کره 100 گرم
- قارچ 200 گرم
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- پنیر کبابی 1 بسته
- نمک، فلفل، پاپریکا و تخم گشنیز به مقدار لازم
- ادویه تندوری ماسالا(قابل حذف) به مقدار لازم
طرز تهیه بشقاب مزه
- بالها را مزه دار میکنیم:
بالها را حدود 1 ساعت درون زعفران دم کرده قرار میدهیم تا طعم بگیرد. - بال مرغ را تمیز میکنیم و با چاقو شیار ایجاد میکنیم:
قسمت پوست مثلثی شکل انتهای بال مرغ را با چاقو جدا میکنیم. بین دو استخوان بال را با چاقو برش میدهیم تا طعم دهی و پخت بهتری داشته باشد. - پیاز و فلفل دلمهای را درون مخلوط کن میریزیم:
دو پیاز کوچک یا یک پیاز متوسط را چهار قاچ میکنیم و درون مخلوط کن میریزیم. یک عدد فلفل دلمهای را کباب میکنیم، پوست آن را جدا میکنیم و درون مخلوط کن میریزیم. - رب گوجه فرنگی را با کره تفت میدهیم و درون مخلوط کن میریزیم:
دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را درون کره روی حرارت ملایم تفت میدهیم تا بوی خامی خود را از دست بدهد. سپس درون مخلوط کن میریزیم. - ادویهها را اضافه میکنیم و مواد را ترکیب میکنیم:
نمک، فلفل سیاه و سس فلفل قرمز(دلخواه) را درون مخلوط کن میریزیم. سپس همه مواد را با مخلوط کن کاملا میکس میکنیم. - بالها را درون مواد طعمدار میکنیم:
ترکیبی که در مخلوط کن بدست آمد را به تمام بالها اضافه میکنیم و ماساژ میدهیم تا جذب بالها شود. بالهای خوابیده در مواد را 2 ساعت درون یخچال استراحت میدهیم تا طعم بگیرند. - قارچها را درون ظرفی میریزیم:
برای درست کردن قارچ کبابی، قارچها را تمیز میشوییم و درون یک ظرف میریزیم. - روغن زیتون را به قارچها اضافه میکنیم:
مقداری روغن زیتون بدون بو به قارچهای درون ظرف اضافه میکنیم. - روغن زیتون و ادویهها را به قارچها اضافه میکنیم:
قارچها را درون ظرفی میریزیم و روغن زیتون را اضافه میکنیم. برای طعم دهی به قارچها نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز و تندوری ماسالا به دلخواه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. - پنیرها را برش میزنیم و به سیخ میکشیم:
پنیرهای هالومی را به صورت مکعب مستطیلی برش میزنیم و با دو عدد سیخ چوبی، به سیخ میکشیم(مطابق ویدیو). بین پنیرها را فاصله میگذاریم تا به خوبی گریل شوند. - بالها، قارچ ها و پنیر را گریل میکنیم:
بالهای را به سیخ میکشیم و روی گریل قرار میدهیم. سپس قارچها را روی صفحه گریل میچینیم و بعد سیخ پنیرها را روی گریل میگذاریم تا روغن خود را پس دهند و کباب شوند. دو طرف همه مواد را کاملا روی صفحه گریل میکنیم. - بشقاب مزه را میچینیم:
پنیرها، قارچها و بالهای کبابی گریل شده را درون ظرف مورد نظر میچینیم اطراف آن را میوههای مختلف (انگور، انار و…)، تنقلات مختلف مثل بیسکوییت نمکی، ترتیلا، بادام زمینی و زیتون سبز و سیاه میچینیم.
در تهیه این میز مزه شیک و ساده ما از بال گریل شده، قارچ گریل شده و پنیر گریل شده به همراه انواع میوههای فصل و تنقلات استفاده کردیم. درصد پروتئین پنیرهای هالومی کاملا با گوشت برابر است و علاوه بر پروتئین، منبع مناسبی از کلسیم، فسفر و ویتامین های آ و ب است.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش تهیه میز مزه ساده (بشقاب مزه) ، بشقاب مزه ، طرز تهیه بشقاب مزه ، گل بانو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0