مرغ عسلی

مرغ عسلی با سبزیجات

مواد لازم:

  • سینه مرغ ۲ عدد
  • پیاز ریز ۲۰ عدد
  • گل کلم
  • بروکلی
  • عسل ۱ ق. مربا خوری سر پر
  • خردل ۱ ق. مربا خوری
  • استاک مرغ ۱ پیمانه
  • کره ۴۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پودر پابریکا به مقدار لازم

طرز تهیه :

در ابتدا در آب جوش پیازهای ریز رو می‌ریزیم وقتی ۳ دقیقه جوشید، بلافاصله پیازهارو از آبجوش خارج و داخل آب و یخ، می‌ریزیم، وقتی از دما افتاد پوستش رو جدا می‌کنیم.

گل کلم و بروکلی رو به تیکه های کوچیک برش می‌دیم و بخار پزش می‌کنیم در حدی که خیلی نرم نشوند و مرکزش کامل نپزه.

اگر سینه‌ی مرغ بزرگ بود از وسط برش بدین و نمک وفلفل و کمی پودر پابریکا روش می‌ریزیم و با دست به خوبی ماساژ می‌دیم و یک کیسه روش می‌کشیم و نیم ساعت داخل یخچال می‌ذاریم.

داخل ماهیتابه کمی روغن می‌ریزیم و با حرارت بالا دو طرف سینه‌ی مرغ رو برشته می‌کنیم و داخل همون ماهیتابه ۲۰ گرم کره اضافه می‌کنیم و وقتی آب شد پیازهارو اضافه می‌کنیم و یک پیمانه استاک مرغ رو به همراه نمک وفلفل، خردل و عسل به موادمون اضافه می‌کنیم و سینه های مرغ رو هم اضافه می‌کنیم و درشو می‌ذاریم تا ۱۵ دقیقه بپزه.

READ
طرز تهیه شیرینی کورن فلکس/ شیرینی مخصوص عید

داخل یک ماهیتابه دیگه ۲۰ گرم کره و کمی نمک می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم و سبزیجات رو بهش اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دیم و غذا آماده هست.

 

منبع :گیلان فود