مرغ عسلی با سبزیجات
مواد لازم:
- سینه مرغ ۲ عدد
- پیاز ریز ۲۰ عدد
- گل کلم
- بروکلی
- عسل ۱ ق. مربا خوری سر پر
- خردل ۱ ق. مربا خوری
- استاک مرغ ۱ پیمانه
- کره ۴۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- پودر پابریکا به مقدار لازم
طرز تهیه :
در ابتدا در آب جوش پیازهای ریز رو میریزیم وقتی ۳ دقیقه جوشید، بلافاصله پیازهارو از آبجوش خارج و داخل آب و یخ، میریزیم، وقتی از دما افتاد پوستش رو جدا میکنیم.
گل کلم و بروکلی رو به تیکه های کوچیک برش میدیم و بخار پزش میکنیم در حدی که خیلی نرم نشوند و مرکزش کامل نپزه.
اگر سینهی مرغ بزرگ بود از وسط برش بدین و نمک وفلفل و کمی پودر پابریکا روش میریزیم و با دست به خوبی ماساژ میدیم و یک کیسه روش میکشیم و نیم ساعت داخل یخچال میذاریم.
داخل ماهیتابه کمی روغن میریزیم و با حرارت بالا دو طرف سینهی مرغ رو برشته میکنیم و داخل همون ماهیتابه ۲۰ گرم کره اضافه میکنیم و وقتی آب شد پیازهارو اضافه میکنیم و یک پیمانه استاک مرغ رو به همراه نمک وفلفل، خردل و عسل به موادمون اضافه میکنیم و سینه های مرغ رو هم اضافه میکنیم و درشو میذاریم تا ۱۵ دقیقه بپزه.
داخل یک ماهیتابه دیگه ۲۰ گرم کره و کمی نمک میریزیم و مخلوط میکنیم و سبزیجات رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و غذا آماده هست.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0