کد خبر : 17496
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 18 بهمن 1401 - 18:03

طرز تهیه ساندویچ وگان با گوشت گیاهی سیتان

طرز تهیه ساندویچ وگان با گوشت گیاهی سیتان

ساندویچ وگان با گوشت گیاهی سیتان یک ساندویچ خوشمزه برای افراد وگان یا گیاهخوار است در این ساندویچ از گوشت گیاهی سیتان استفاده شده، سیتان معروف به گوشت گندم هم است

طرز تهیه ساندویچ وگان با گوشت گیاهی سیتان

طرز تهیه ساندویچ وگان با گوشت گیاهی سیتان

مواد لازم

  • گوشت گیاهی (سیتان) : ۴۵۰ گرم
  • روغن زیتون : ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  • سویا سس : ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک : ۲ قاشق غذاخوری
  • سس باربیکیو : ۲ قاشق غذاخوری
  • آب : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

مراحل آماده سازی

مرحله ۱
طرز تهیه ساندویچ وگان با گوشت گیاهی سیتان
ابتدا مواد لازم رو آماده کنید. سیتان یا گوشت گیاهی گندم را باید به صورت تکه ای خرد کنید.
مرحله ۲
طرز تهیه ساندویچ وگان با گوشت گیاهی سیتان
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون درون تابه بریزید و بر روی حرارت بذارید تا داغ شود، سپس ۴۵۰ گرم سیتان رو اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت بدید.
مرحله ۳
طرز تهیه ساندویچ وگان با گوشت گیاهی سیتان
۲ قاشق غذاخوری سس سویا را اضافه کنید، هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند، سپس ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک، ۲ قاشق غذاخوری سس باربیکیو و ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۴
طرز تهیه ساندویچ وگان با گوشت گیاهی سیتان
۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت بدید تا آب مواد کاملا کشیده بشه و گوشت گیاهی شما کاملا بپزه سپس شعله را خاموش کنید.
مرحله ۵
طرز تهیه ساندویچ وگان با گوشت گیاهی سیتان
برای سرو ساندویچ وگان با گوشت گیاهی سیتان، مواد را درون نان بریزید و همراه کمی سالاد کلم سرو کنید.

منبع :همیار پز

READ
طرز تهیه نان حجیم سبوس دار رژیمی نرم و خوشمزه

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *