مدتیه که مصرف مواد لبنی داره کم میشه و مواد غذایی جایگزین استفاده میشه که بسیار هم مقوی هستند. شاید باورش براتون سخت باشه که آب نخود که تا بحال دور میریختین چقدر خاصیت داره و میشه باهاش شیرینی درست کرد. طرز تهیه کوکی بدون تخم مرغ با آب نخود درست میشه و بدون استفاده از هیچ سفیده تخم مرغی فقط با ترکیب آب نخود، شکر و کرم تارتار، ما ترکیبی کاملا مشابه سفیده تخم مرغ زده شده داریم با همان کیفیت و حتی بوی بهتر.
چیزی که در طرز تهیه کوکی بدون تخم مرغ با آب نخود مهم هست دمای آب نخود شما هست، آب نخود باید هم دمای محیط باشه نه سرد و نه گرم. کنسرو را آبکش کنید و نخود را برای یک غذای دیگه استفاده کنید و آب آن را درون یک کاسه بریزید و با همزن برقی کمی هم بزنید تا کف کند سپس کرم تارتار را اضافه کنید با همزن برقی به همزدن ادامه بدین، وانیل و شکر را با هم مخلوط کنید و کم کم اضافه کنید و هر دفعه خوب مواد را هم بزنید. برای اینکه کوکی مرنگ شما لطیف باشه شکر باید کامل در ترکیب مواد حل بشه و شاید نیاز باشه که زیاد مواد را هم بزنید پس صبور باشید و به همزدن ادامه بدین.
فر را با دمای ۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید کوکی های بدون تخم مرغ ما حدود ۲ ساعت باید با همین دما در فر بمانند تا بپزد، پخت مرنگ چه با تخم مرغ باشه چه آب نخود به همین روش هست باید کوکی مرنگ با دمای کم و زمان پخت زیاد آرام آرام بپزه و سینی فر را بعد از دو ساعت سریع از فر خارج نکنید فقط شعله را خاموش کنید و بگذارید چند ساعت تا یک روز در فر بمونه تا ترد و بشه سپس آنها را سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0