کد خبر : 17555
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 بهمن 1401 - 13:58

طرز تهیه شیرینی لانکشایر؛ ساده، خوشمزه و لاکچری

طرز تهیه شیرینی لانکشایر؛ ساده، خوشمزه و لاکچری

شیرینی لانکشایر یک شیرینی اصیل مصری است که در زمان کوتاهی آماده می شود و طعم بسیار خوبی دارد. ما طرز تهیه این شیرینی لذیذ را برای شما آماده کرده ایم.

لانکشایر

طرز تهیه شیرینی لانکشایر؛ ساده، خوشمزه و لاکچری

ز

طرز تهیه شیرینی لانکشایر یا لانکشیر “lancashire sweet recipes “

شیرینی لانکشایر کره ای یکی از شیرینی های مخصوص اعیاد است که از تردی و خوشمزگی در دهان آب می شود. اصل این شیرینی به مصر و خاورمیانه بر می گردد که ۴۵ دقیقه زمان برای آماده‌سازی اش لازم است.

لانکشایر

مواد لازم برای تهیه شیرینی لانکشایر

مواد لازم مقدار
کره بدون نمک ۱۱۵ گرم
پودر قند ۵۴ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
آرد سفید ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
مربا، نوتلا، آجیل خرد شده، پودر نارگیل و تافل به دلخواه (برای تزئین)

شیرینی

طرز تهیه شیرینی لانکشایر

  1. ابتدا در یک کاسه کره را با پودر قند هم بزنید تا کرم رنگ شود و پف کند.
  2. در مرحله بعد؛ تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید، دوباره هم بزنید.
  3. بعد؛ یک پیمانه آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را الک کنید. (آرد باقی مانده را کنار بگذارید.)
  4. و کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید.
  5. اگر حس کردید خمیرتان خیلی نرم است، ۴/۱ فنجان آرد باقی مانده را در چند مرحله با یک قاشق غذاخوری به موادتان اضافه کنید.
  6. سپس؛ چندین خمیر کوچک بردارید و کف دستت تان گرد کنید و کمی فشار دهید تا از حالت توپی خارج شود؛ بعد آن ها را درونِ سینی فر که رویِ آن را چرب کرده اید یا از کاغذ روغنی استفاده کرده اید؛ بچینید و در طبقه وسط فر بگذارید.
  7. اجازه دهید به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزد. فقط یادتان باشد قسمت زیرین کوکی ها باید کمی قهوه ای شوند؛ اما رویشان کم رنگ باشند. در نهایت بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه روی سینی فر خنک شوند؛ سپس هر دو عدد کوکی را با مربا یا شکلات نوتلا دلخواه تان به هم بچسبانید. آنها را در آجیل های خرد شده، پودر نارگیل یا تافل ها بغلتانید و بعد میل کنید.
READ
آموزش دسر جعبه ای جذاب و خوشمزه ویژه شب یلدا

شیرینی لانکشایر

توجه

  • نکته ۱:وسوسه نشوید که آرد بیشتری اضافه کنید. اگر هنوز حس می‌کنید خمیرتان خیلی نرم است آن را به مدت ۲۰ دقیقه درونِ یخچال قرار دهید. نکته ۲:بهتر است کوکی ها حدودا ۱۱ تا ۱۲ گرم شوند.
  • نکته ۲:کوکی ها را درست قبل از سرو به هم بچسبانید؛ زیرا ممکن است که مایع چسبناک بینشان بر اثر گرما شل شود.
  •  منبع نمناک

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *