آموزش بیسکوییت با پاستیل

عکس اصلی دستور بیسکوییت با پاستیل

این یه بیسکویت ساده است و برای تزئینش از پاستیل استفاده کردم که هم شکلش رو زیباتر کرد و هم طعمش رو.

مواد لازم

۶ نفر و بیشتر
  1. ۱۵۰ گرم کره
  2. ۱۰۰ گرم پودر قند
  3. ۳۰۰ گرم آرد معمولی
  4. ۱ عدد تخم مرغ
  5. ۱/۲ ق چ بکینگ پودر
  6. ۱/۲ ق چ وانیل
  7. پاستیل با رنگهای متفاوت «میتونید به جای پاستیل شکلات بزارین »

مراحل

۳۰ دقیقه
  1. کره را بیرون از یخچال میزاریم تا کاملا نرم بشه و سپس آن را ۳ الی ۴ دقیقه با دور تند همزن میزنیم و سپس پودر شکر را اضافه میکنیم و چهار دقیقه دیگر با همزن میزنیم و سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و بازم ۴ دقیقه هم میزنیم

    مراحل دستور بیسکوییت با پاستیل عکس 1
    مراحل دستور بیسکوییت با پاستیل عکس 1
  2. آرد را با بکینگ پودر الک میکنیم و در دو مرحله به مخلوط اول اضافه میکنیم. خمیرمون نباید زیاد سفت یا شل باشد. خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم و بعد آن را یا با کمک قالب یا با دست طرح میندازیم و در فر میگذاریم «در حدود ۱۰ دقیقه»

    مراحل دستور بیسکوییت با پاستیل عکس 2
  3. من این شکلها رو بدون استفاده از قالب درست کردم، اما موقع درست کردن یادم رفت عکس بگیرم برای همین الان با استفاده از یک کاغذ بهتون یاد میدم

  4. برای شکل گل ابتدا سه دایره کوچک درست میکنیم و انتهای هر کدام را بر قبلی میگذاریم و رول میکنیم. موقع رول کردن نباید خمیر رو زیاد فشار بدیم. بعد از وسط نصف میکنیم و اینجوری دو تا گل بدست میاد، امیدوارم متوجه شدین شرمنده و برای شکل پروانه هم یک مستطیل کوچک درست میکنیم و از وسط جمعش میکنیم. بقیه شکلها رو هم نمیتونم اینجوری توضیح بدم باید با عکس نشون بدم انشالله دفعه بعد

    مراحل دستور بیسکوییت با پاستیل عکس 4
  5. بعد از اینکه بیسکویتها آماده شدن پاستیلها رو هر رنگ در یک کاسه ی کوچک قرار میدیم و برای چند دقیقه در ماکروفر با حرارت متوسط قرار میدیم تا آب بشن. بعد به کمک قلم مو زود زود بیسکویتها رو با پاستیل رنگ میکنیم، چون پاستیل غلیظه و ممکنه زود ببنده دوباره. نوش جونتون واقعا خوشمزه میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش درست کردن شیرینی گره ای
Next post آموزش دوخت قنداق فرنگی زیبا و دوست داشتنی