کد خبر : 8210
تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1393 - 20:51

تزیین کیک به شکل جانماز/شیرینی

تزیین کیک به شکل جانماز/شیرینی

تزیین کیک جانماز این کیک با فایزه جون برای جشن تکلیف دخترم درست کردیم خیلی لذت بخش بود  البته این تزیین از شف طیبه عزیز یاد گرفتیم کیک پایه آن کیک اسفنجی بود لابه لای کیک موز مغز گردو خامه گذاشته بودیم مواد لازم برای تزیین خامه زده شده                 200gr ژله به رنگ سبز                1بسته

کیک جانماز این کیک با فایزه جون برای جشن تکلیف دخترم درست کردیم خیلی لذت بخش بود  البته این تزیین از شف طیبه عزیز یاد گرفتیم
کیک پایه آن کیک اسفنجی بود لابه لای کیک موز مغز گردو خامه گذاشته بودیم

مواد لازم برای تزیین
خامه زده شده                 200gr
ژله به رنگ سبز                1بسته
خمیر مارسپان                  100gr
رنگ خوراکی

-ابتدا کیک کامل خامه کشی می کنیم و در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود در این مدت ژله سبز که ما رنگ سبز هم برای پررنگ شدنش اضافه کرده بودیم آماده می کنیم فقط به جای 2 لیوان آب 1/5 لیوان آب بریزید و در دمای محیط چند دقیقه ای می گذاریم تا تقریبا نیم بند شود
حالا کیک از یخچال بیرون آورده و اطراف کیک شکوفه میزنیم کنار هم اصلا فاصله نداشته باشند چون از لابه لاش ژله میزنه بیرون این موضوع ما در یک ضلع جانماز تجربه کردیم –
ژله نیم بند شده را با قاشق به آرامی( خیییییییییییلی مهمه) روی کیک می ریزیم صبور باشید اگه یه دفعه بریزید خامه و ژله مخلوط میشه بعد کیک تون خراب میشه اگر احیانا ژله از اطراف کیک بیرون زد مهم نیست بعد با خامه دوباره ترمیمش کنید
– برای تسبیح از رنگ آبی استفاده می کنیم خمیر پارمسان با رنگ آبی کرده رنگ کم کم اضاف کنید تا یه رنگ فیروزه ای بهتون بده

تزیین کیک به شکل جانماز/شیرینی
– برای دونه های تسبیح خمیر آبی را با دست  توپ های کوچک درست میکنیم  برای سر تسبیح یا همون شیخ با دست یه اشک درست کردیم و با چاقو خط انداختیم یه تسبیج بذارید جلوتون الگو بگیرید
-برای شیخ های وسطی هم دو تا اشک فرم دادیم
برای مهر خمیر با رنگ قهوه ای رنگ کردیم و با دست گردش کردیم وبرای اینکه مهر بیشتر شکل مهر بشه از یک مهر واقعی استفاده کردیم. مهرتون رو خوب بشورید و خشک کنید و توی نشاسته بزنید و بعد بوسیله مهر، مهرتون رو مهر بزنید
– برای دور جانماز خمیر مارسپان ساده رو با سیر له کن ها رشته ای می کنیم و دور تا دور کیک قیطون  میزنیم

تزیین کیک به شکل جانماز/شیرینی

READ
آموزش خاگینه مغزدار در تابه چدنی دوقلو/شیرینی

منبع:

آموزش تصویری آشپزی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *