- زمان آماده سازی
- ۶۰ دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- ۲۰ دقیقه
- میزان دشواری
- سخت
- وعده غذایی
- نیم چاشت
- ۲۰۰ گرم
- شیر
- ۵ قاشق سوپخوری
- شکر
- ۱ قاشق سوپخوری
- خمیر مایه
- ۱۰۰ گرم
- روغن مایع
- ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک
- ۵۰۰ گرم
- آرد
- ۳ قاشق سوپخوری
- شیره انگور
- ۲ قاشق سوپخوری
- آب
- به مقدار لازم
- کنجد
نان سیمیت یکی از نان های خوشمزه و پر طرفدار ترکیه است که معمولا آن را به عنوان یک میان وعده سبک خریداری می کنند .
برای تهیه نان سیمیت ، ابتدا شکر و مایه خمیر را باهم مخلوط کرده و بعد شیر ولرم ( شیری که گرم باشد ولی انگشت را نسوزاند ) را به آن اضافه کرده و هم می زنیم و به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاید .
در یک کاسه روغن مایع و بقیه شکر را باهم مخلوط کرده و خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه می کنیم . نصف آرد را به مواد بالا اضافه کرده و هم می زنیم . مابقی آرد را هم کم کم و در چند مرحله اضافه می کنیم تا خمیر لطیف و یک دستی به دست آید .
خمیر به دست آمده را روی سطح کاری که آرد پاشی کرده ایم چند دقیقه ورز می دهیم . کف کاسه ای را که گنجایش خمیر را داشته باشد ، کاملا با روغن مایع چرب کرده و بعد خمیر را داخل کاسه گذاشته و می چرخانیم تا همه جای خمیر به روغن آغشته شود و بعد با سلفون روی کاسه را می بندیم و خمیر به مدت ۶۰ دقیقه در جای گرمی قرار می دهیم تا حجم خمیر ما دو برابر شود .
بعد از گذشت این زمان ، خمیر را روی سطح کار قرار داده و از آن چانه هایی به اندازه یک پرتقال درست می کنیم .
هر چانه را به دو قسمت تقسیم کرده و به صورت نوارهای باریک در آورده و دو نوار را به هم می پیچیم و در پایان دو سر خمیر را به هم وصل می کنیم .
حالا نان های سیمیت را در سینی فر که آرد پاشی کرده ایم قرار می دهیم و با یک برس شیره انگور را که با مقدار کمی آب رقیق شده را روی سطح نان سیمیت زده به طوری که تمام سطح آن را بپوشاند و بعد روی آن کنجد می پاشیم . دوباره به نان ها ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر استراحت داده و روی آن را با پارچه تمیزی می پوشانیم تا خشک نشود . بعد آن را در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزند .
نان سیمیت را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم .
- در صورت چسبندگی خمیر به آن کمی آرد اضافه کنید و اگر خمیر شما سفت شده به آن مقدار کمی شیر اضافه کنید .
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0