قالب وردپرس پاتوق وردپرس افزونه وردپرس
آشپزیخارجیغذاهاهنرهای خانه

آموزش پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی

پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی

سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه پوتیتو چاپ

پوتیتو چاپ ، همان سیب زمینی شکم پر است که با پودر سوخاری سرخ کرده ایم.

مواد مورد نیاز برای تهیه پوتیتو چاپ

سیب زمینی: ۴ عددتخم مرغ: ۱ عددزردچوبه: ۱ ق چنمک و فلفل: به میزان لازمروغن مایع: به میزان لازمپودر سوخاری: ۱ پیمانه

مواد مورد نیاز درونی

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرمپیاز (نگینی خردشده): ۱ عددجعفری (ساطوری خردشده): ۷۰ گرمرب گوجه فرنگی: ۲ ق سادویه کاری: ۱ ق چنمک و فلفل: به میزان لازمروغن مایع: ۲ ق س

پوتیتو چاپ

طرز تهیه پوتیتو چاپ

روش پخت

۱٫ سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.

۲٫ بعد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و مخلوط کنید.

۳٫ برای تهیه مواد درونی؛ درون تابه ای پیاز را همراه با روغن مایع تفت داده و گوشت را به آن افزودهو به تفت دادن ادامه دهید تا کاملا تغییر رنگ دهد. سپس نمک، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید.بعد جعفری را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

۴٫ از مخلوط سیب زمینی به اندازه یک پرتقال برداشته و وسط آن را باز کنید.

۵٫ بعد مواد درونی را داخل آن گذشته و ببندید، به طوری که هیچ گونه ترکی روی آن نباشد.

۶٫ سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

همچنین ببینید

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید