طرز تهیه شیرینی مخصوص آنکارا برای عید
شیرینی مخصوص آنکارای ترکیه را در ادامه مطلب یادبگیرید: مواد لازم: آرد 350 گرم روغن مایع 125 میلی لیتر کره 100 گرم شکر 80 گرم وانیل 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد بکینگ پودر نصف پاکت مربای پرتقال 3 قاشق بادام طرز تهیه : فر را در درجه 175 گرم میکنیم در سینی کاغذ
شیرینی مخصوص آنکارای ترکیه را در ادامه مطلب یادبگیرید:
مواد لازم:
آرد 350 گرم
روغن مایع 125 میلی لیتر
کره 100 گرم
شکر 80 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر نصف پاکت
مربای پرتقال 3 قاشق
بادام
طرز تهیه :
فر را در درجه 175 گرم میکنیم در سینی کاغذ روغنی می اندازیم در یک کاسه روغن مایع, کره نرم شده, شکر و زرده تخم مرغ می ریزیم و مربای پرتقال را ریخته و مخلوط میکنیم. آرد , بکینگ پودر و وانیل الک شده رایخته و خوب ورز میدهیم در یخچال بمدت 20 دقیقه قرار می دهیم خمیر رابا وردنه باز کرده و با قالب بیسکویت یا دهانه لیوان قالب می زنیم سفیده تخم مرغ را با چنگال هم زده و به کناره های خمیر سفیده تخم مرغ می زنیم و به آن قسمتها بادام میزنیم به مدت 20 دقیقه می پزیم از فر در آورده وقتی سرد شد از سینی برمیداریم
برچسب ها :آشپزی ، آموز ش شیرینی پزی ، آموزش شیرینی مخصوص آنکارا برای عید ، آموزش شیرینی ملل ، دستور تهیه شیرینی مخصوص آنکارا برای عید ، روش تهیه شیرینی مخصوص آنکارا برای عید ، شیرینی ، طرز تهیه شیرینی مخصوص آنکارا برای عید ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0