کد خبر : 3124
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 21 آذر 1392 - 18:16

دستور پخت پلو بندری/غذای محلی

دستور پخت پلو بندری/غذای محلی

مقداری کره یا روغن را در قابلمه ای گرم کنید و پیاز وسیر خلال شده را در آن تفت دهید تا کمی نرم شود.سپس تن ماهی و گوجه فرنگی نگینی شده را بیفزاید و قدری تفت دهید .در آخر سبزی را اضافه کنید وتفت دهید و کمی نمک فلفل و ادویه کاری به آن اضافه

2012-3-26-17-22-2819-1306201130741مقداری کره یا روغن را در قابلمه ای گرم کنید و پیاز وسیر خلال شده را در آن تفت دهید تا کمی نرم شود.سپس تن ماهی و گوجه فرنگی نگینی شده را بیفزاید و قدری تفت دهید .در آخر سبزی را اضافه کنید وتفت دهید و کمی نمک فلفل و ادویه کاری به آن اضافه کنید .آب برنجی که قبلا خیس کرده اید را خالی کنید و آن را به مخلوط آماده شده اضافه کنید و مواد را هم بزنید .سپس قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید .بعد حرارت را کم کنید تا برنج بپزد و دم بکشد .سپس پلو را در دیس بکشید و روی آن را با زعفران و کمی تن ماهی تزئین کنید.طعم این پلو باید کمی تند باشد.منبع:.به روز ترین

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *