آموزش شکلات ژله ای برای سفره افطار/شیرینی

شیر رو گرم کردم و پودر نسکافه و پودر کاکائو رو بهش اضافه کردم و هم زدم تا یکنواخت شد
نصف لیوان از ژله رو جدا کردم و نصف استکان آب سرد بهش اضافه کردنم و ریختم داخل قالب
حدود 10 دقیه گذاشتمش داخل فریزر
برچسب ها :افطار ، اموزش ، خوشمزه ، دسر ماه رمضان ، زیبا ، سر آشپز شیوا ، شکلات ، شکلات ژله ای ، گل بانو ، ماه رمضان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0