آموزش شکلات ژله ای برای سفره افطار/شیرینی

 

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir/” ] مایع شیر و نسکافه و کاکائو رو به بقیه ژله اضافه کردم و بعد از بسته شدن ژله داخل قالب ردیف ژله شکلاتی رو ریختم امتحان کنید [/box]

مواد لازم برای این زله خوشمزه

دو بسته ژله هلو(حالا هر چیز دیگه هم میتونه باشه)

یک قاشق غذاخوری نسکافه

یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو

نصف لیوان شیر

دو لیوان آب جوش

نصف استکان آب سرد

………..

اول از همه

دو بسته پودر ژله رو با دو لیوان اب جوش مخلوط کردم

هم زدم تا ذرات ژله کاملآ  حل شد

شیر رو گرم کردم و پودر نسکافه و پودر کاکائو رو بهش اضافه کردم و هم زدم تا یکنواخت شد

نصف لیوان از ژله رو جدا کردم و نصف استکان آب سرد بهش اضافه کردنم و ریختم داخل قالب

حدود 10 دقیه گذاشتمش داخل فریزر

مایع شیر و نسکافه و کاکائو رو به بقیه ژله اضافه کردم و بعد از بسته شدن ژله داخل قالب ردیف ژله شکلاتی رو ریختم

امتحان کنید

بسیووووووووووووور خوشمزه

منبع:سرآشپزشیوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post اموزش شمع ژله ای/شمع سازی
Next post اموزش نان خرما پیچ برای زیبا تر شدن سفره افطار/شیرینی