کد خبر : 12859
تاریخ انتشار : شنبه 25 بهمن 1393 - 0:41

طرز تهیه پارفه شکلاتی و پسته

طرز تهیه پارفه شکلاتی و پسته

مواد لازم: کیک اسفنجی به ارتفاع ۲ تا ۳ سانتی‌متر بستنی وانیلی ۱ لیتر پسته ۲ پیمانه، برای تزیین پسته ۲ قاشق سوپخوری، خرد شده خامه زده شده ۲ پیمانه شکر یک‌دوم پیمانه آب یک‌چهارم پیمانه زرده تخم‌مرغ ۳ عدد شکلات آب شده ۱۵۰ گرم طرز تهیه: بستنی وانیلی و ۲ قاشق سوپخوری پودر پسته

طرز تهیه پارفه شکلاتی و پسته

مواد لازم:

کیک اسفنجی به ارتفاع ۲ تا ۳ سانتی‌متر

بستنی وانیلی ۱ لیتر

پسته ۲ پیمانه، برای تزیین

پسته ۲ قاشق سوپخوری، خرد شده

خامه زده شده ۲ پیمانه

شکر یک‌دوم پیمانه

آب یک‌چهارم پیمانه

زرده تخم‌مرغ ۳ عدد

شکلات آب شده ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:

بستنی وانیلی و ۲ قاشق سوپخوری پودر پسته را با قاشق به صورت دستی و یا با همزن مخلوط کنید. مخلوط را کف قالب شارلوت یا یک قالب ۱۸ سانتی‌متر گرد و یا هر قالب مناسب دیگری ریخته و در فریزر بگذارید تا خوب ببندد،سپس پارفه را به صورت زیر آماده کنید:

با شکر و آب ‌ شربت درست کنید. سه عدد زرده را زده و شربت را به آرامی به آن اضافه کنید تا زرده سفید و سبک شود، سپس شکلات آب شده را به آن اضافه کرده و بعد ۲ پیمانه خامه را نیز به مایه اضافه کنید.

این مواد را روی مواد قبلی بریزید. کیک را به اندازه قطر قالب بریده و روی پارفه قرار دهید. دسر را چندین ساعت یا یک شب در فریزر نگهدارید. تا خوب ببندد. قبل از سرو قالب را در آب‌داغ فرو کرده و ۳۰ ثانیه نگهدارید، سپس دسر را روی ظرف مورد نظر برگردانید. دور آن را خامه زده شده مالیده و روی آن پودر پسته بپاشید. پارفه را با شکلات تزیین کنید.

انرژی کل    6487kcal

درصد انرژی از کربوهیدرات ۴۸٪

درصد انرژی از پروتئین  10٪

درصد انرژی از چربی ۴۲٪

هنر آشپزی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *